Ioana Bran, vizită alături de Viorica Dăncilă în Satu Mare

Deputatul PSD Ioana Bran a fost, vineri, alături de prim-ministrul Viorica Dăncilă și echipa de campanie în județul Satu Mare, unde a pornit și campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„Sătmărenii au întâmpinat-o cu multă căldură. Am văzut în ochii oamenilor bucurie și emoție. Viorica Dăncilă are acest dar de a apropia oamenii, de a le transmite echilibru și încredere. Am văzut-o vorbind cu producătorii de legume în Piața Someș din Satu Mare, făcând cumpărături și ascultându-i pe sătmăreni cu atenție și interes.

  • Am fost alături de doamna prim-ministru și în timpul vizitei pe care a făcut-o la fabrica de produse de aluminiu ALU MENZIKEN din Medieșu Aurit, o investiție care a creat 250 de locuri de muncă și a fost sprijinită cu fonduri de la bugetul de stat. Din programul vizitei nu a lipsit o întâlnire cu echipa lărgită a #PSD Satu Mare, angajată trup și suflet în campania candidatului nostru.

Premierul Viorica Dăncilă a fost însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, Petre Daea, ministrul Agriculturii, Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale, Dragoș Titea, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Aurelia Fedorca, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele executiv, de mulți colegi, dar și de echipa noastră de la #TSD Satu Mare. Așa arată România adevărată: caldă, pașnică și primitoare!”, a scris Bran, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare