Lucian Mândruţă şi Iulian Fota apără „onoarea” lui Băsescu

„Degradarea biologică” a lui Traian Băsescu a încins spiritele. Afirmaţiile candidatului la prezidenţiale Mircea Geoana privind „degradarea biologică”au lui Băsescu au stârnit deranj printre foştii fani ai fostului preşedinte, scrie cotidianul.ro.

„Nu-mi (mai) place Basescu, dar nu-mi place nici discursul in care batranetea devine un stigmat. Ieri, Mircea Geoana a vorbit despre „degradarea biologica” a fostului presedinte.
Ce mi se pare degradat in povestea asta e doar discursul politic. Ma asteptam, recunosc ca doamna Sosoaca sa fie prima cu asa vorbe. Iata insa ca e batalie mare la subsol!
Mno, o fi cerere pe piata…”, scrie, pe Facebook, Lucian Mândruţă.
„Mircea Geoană a jignit ieri, dintr-un foc, trei oameni. Pe lângă impolitetea grava la adresa președintelui Traian Băsescu, a fost nepoliticos și arogant și fata de președintele Iohannis sau Dacian Cioloș, spunând ca au „un pic de competenta externa”. Postura de comisar european , mai ales când e vorba de un post asa relevant precum agricultura, nu este mult mai prejos decât un secgen adjunct . Iar Dacian Cioloș si-a exercitat mandatul foarte bine. Plus un mandat in Parlamentul European, unde a fost relevant în politica de vârf. Cat despre președintele Iohannis , după zece ani de reuniuni la vârf la NATO, UE, ONU, OSCE, B9 și multe altele, inclusiv trilaterale și bilaterale , dupa atatea dosare internationale gestionate, e și mai greu de înțeles cum poți spune ca are „un pic de competenta externa”. Și nu am inclus multiplele legături internațională de cand era primar de Sibiu.
  • Eu cred ca domnul Geoana încă „țopăie”, altfel sunt greu de înțeles toate aceste derapaje”, a arătat Fota.

Mircea Geoană a afirmat într-un interviu că, dacă va fi ales președinte, nu va ezita să apeleze, de exemplu, la Klaus Iohannis sau la Dacian Cioloș, „cei care au un pic de competență externă”. Întrebat de moderatori despre Traian Băsescu, politicianul a spus că nu este cazul pentru că acesta este „într-o stare de degradare biologică”.

„Nu cred că își mai dorește viață publică. E într-o perioadă din viață în care vrea să facă altceva. Și e bine să facă altceva pentru că nu cred că a lăsat cea mai bună amintire”, a spus Geoană.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare