Vlad Popescu Piedone: Onorat să particip, în calitate de viitor primar al Sectorului 5, la întâlnirea de lucru organizată la Palatul Victoria, de premierul Marcel Ciolacu

Vlad Popescu Piedone afirmă că a fost onorat să participe, în calitate de viitor primar al Sectorului 5, la întâlnirea de lucru organizată la Palatul Victoria, de premierul Marcel Ciolacu. 
  • ”Onorat să particip, în calitate de viitor primar al Sectorului 5, la întâlnirea de lucru organizată ieri, la Palatul Victoria, de premierul Marcel Ciolacu.
Am discutat, alături de ceilalți primari și membri ai cabinetului prim-ministrului, despre principalele cauze care produc aglomerație în traficul din București.
  • Cu toții am fost de acord că sunt necesare măsuri luate la nivel de Capitală, cu sprijinul autorităților centrale, și, desigur, o foarte bună colaborare între primarii de sector și primarul general.
Îl felicit pe premierul Marcel Ciolacu pentru această inițiativă, de a pune la aceeași masă edilii din București. Sunt convins că astfel de întâlniri se vor desfășura și în viitor, pentru că cetățenii au nevoie de autorități implicate și soluții rapide”, spune Vlad Popescu Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare