Gianina Șerban: Alianța pentru Unirea Românilor este alături de persoanele cu deficiențe grave de vedere, care protestează la această oră în Piața Victoriei, după ce s-au trezit cu pensiile tăiate cu până la 80%

Deputata AUR Gianina Șerban afirmă că Alianța pentru Unirea Românilor este alături de persoanele cu deficiențe grave de vedere, care protestează la această oră în Piața Victoriei, după ce s-au trezit cu pensiile tăiate cu până la 80%.

 

  • ”Chiar dacă tăierile sunt doar pe hârtie, acești oameni, care au muncit o viață întreagă în condiții grele, rămân cu pensiile înghețate pentru următorii ani.

Solicităm Guvernului Ciolacu să corecteze urgent aceste erori, pentru ca în luna ianuarie toate pensiile să fie majorate cu rata inflației!

Haosul creat de recalcularea pensiilor a afectat și alte categorii de pensionari, precum siderurgiști, mineri sau persoanele cu handicap.

  • AUR este singurul partid de opoziție care a primit în audiență aceste categorii de pensionari, defavorizate de noua lege a pensiilor.

Am depus în Parlament un proiect legislativ pentru modificarea Legii pensiilor, pentru a corecta nedreptatea făcută de PNL-PSD în privința persoanelor cu dizabilități. În legea în vigoare, doar persoanele nevăzătoare se pot pensiona la limită de vârstă, dacă au realizat un stagiu de cotizare contributiv de cel puțin o treime din stagiul complet. Proiectul de lege depus elimină discriminarea, incluzând în acest articol toate categoriile de persoane cu dizabilități”, anunță Gianina Șerban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare