PNL: Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, împreună cu Inspectoratele Școlare Județene, se mobilizează în aceste zile pentru a oferi sprijin comunităților afectate de inundații

Solidaritatea este esențială pentru a-i ajuta pe copiii afectați de inundații să se reîntoarcă în clase cât mai repede. Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, împreună cu Inspectoratele Școlare Județene, se mobilizează în aceste zile pentru a oferi sprijin comunităților afectate.
ME centralizează nevoile de mobilier și resurse didactice și va aloca fonduri pentru achiziția acestora.
Pentru a sprijini copiii din zonele afectate, mai multe inițiative sunt deja în desfășurare:
Inspectoratele Școlare Județene din Constanța, Ialomița și Dâmbovița contribuie cu rechizite și ghiozdane pentru copiii din județul Galați.
Elevii și părinții au acces la o linie telefonică de consiliere individuală – 0771 390 833.
ISJ Galați a organizat deja o colectare de produse de primă necesitate, cu două centre de colectare – Cantina Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Galați, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 25 și Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” Tecuci, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 26. O parte dintre produsele colectate au fost deja distribuite în Cudalbi încă de luni și în Pechea. Centrele sunt deschise permanent în timpul zilei.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare