Nicolae Ciucă și Nicușor Dan, umăr la umăr. Cei doi participă împreună la Zilele Bucureștiului

Nicolae Ciucă și Nicușor Dan, la evenimentul de deschidere a Zilelor Bucureștiului. Bucureștiul împlinește 565 de ani. Președintele Ciucă alături de primarul Capitalei, la festivități.

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la invitația Primarului general, participă la recepţia oficială organizată cu ocazia împlinirii a 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului, la ora 16.30 în Grădina Palatelor Brâncovenești, Mogoșoaia.

Este primul eveniment oficial la care cei doi participă împreună după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

Primarul general a participat weekendul trecut la Consiliul național al PNL, în care președintele Ciucă a fost desemnat candidatul oficial al liberalilor pentru Cotroceni.

  • Evenimentele dedicate Zilelor Bucureștiului încep vineri cu recepția oferită de primarul Nicușor Dan. Locuitorii Capitalei celebrează împlinirea a 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.Prima mențiune a localității apare în jurul anului 1459, în timpul domniei lui Vlad Țepeș.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare