George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților AUR pentru Parlament

Președintele AUR, George Simion, și-a întrerupt brusc discursul pe care îl susținea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaților AUR pentru Parlamentul României, care a avut loc la Arenele Romane din București.

Liderul AUR le-a spus celor peste 6.000 de membri și simpatizanți prezenți la Arenele Romane că pune campania pentru alegerile prezidențiale pe pauză pentru a merge cu ajutoare și pentru a-i sprijini pe românii afectați de inundații în județul Galați.

„Am fost la sinistrații din Moldova. Ieri a fost ziua mea și pot să vă zic că nu mi-a tihnit, nu era ceva în regulă, nu am fost pe deplin mulțumit. Mi-au rămas în minte lacrimile celor care și-au pierdut toată agoniseala de o viață. Și de aceea nu sunt mulțumit nici de desfășurarea acestui eveniment de până acum, am ceva în suflet și vreau să vă mărturisesc lucrul acesta. Spiritul mișcării noastre este altul, acela de a fi lângă români și pentru români”, a spus liderul AUR.

George Simion i-a îndemnat pe toți cei prezenți să meargă împreună cu Galați pentru a da o mână de ajutor sinistraților.

„De aceea vreau să întrerupem acest eveniment și vreau să oprim campania pentru următoarele zile. Vă cer să oprim aici prezentarea și să ne urcăm în mașini pentru a fi alături de oamenii necăjiți, pentru a munci la reconstrucția caselor dărâmate”, le-a spus președintele AUR celor prezenți la Arenele Romane.

Potrivit informațiilor obținute de la reprezentanții AUR, deja se află în drum spre Galați 10 tiruri și sute de mașini cu materiale de construcții și ajutoare, urmând ca George Simion să se întâlnească cu acestea în județul Galați.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare