Crin Antonescu: Dacă Iohannis va candida pe listele PNL, electoratul va arăta la vot dacă partidul a luat o decizie bună

Fostul lider PNL Crin Antonescu a comentat duminică seară, la Antena3 CNN, candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare, după ce Theodor Stolojan i-a recomandat președintelui să nu candideze. „Este dreptul domniei sale să candideze. (…) Dacă este în interesul PNL ca președintele Iohannis să fie pe listele sale asta poate să răspundă PNL. Verdictul final îl dau alegătorii”, a spus Antonescu.

„Sincer nu cred că dl Iohannis ține cont de recomandările dlui Stolojan sau oricui altcuiva. Este dreptul domniei sale să candideze. (…) Dacă este în interesul PNL ca președintele Iohannis să fie pe listele sale asta poate să răspundă PNL. Verdictul final îl dau alegătorii. Este posibil să se tragă reciproc în jos, nu-mi dau seama. De data asta este în joc candidatura dlui Ciucă la prezidențiale. Dl Ciucă, până una, alta, candidează. (…) Eu nu fac pronosticuri electorale. Pot doar spune că este ușor jenant faptul că nici președintele Iohannis, nici PNL nu au o opțiune foarte clară, nu o justifică și nu o pun în practică”, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu consideră că PSD nu va vota această modificare a legii pentru o persoană, și anume Klaus Iohannis.

„Vor hotărî dânșii. Estimarea mea este totuși că PSD nu va vota această modificare a legii pentru o persoană, și anume Klaus Iohannis”, a mai spus Antonescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare