Anca Alexandrescu: „Luni noaptea, după emisiune, m-am oprit în Piata Victoriei să vorbesc cu ciobanii care mă rugaseră să-mi povesteasca ce mafie le vrea sfârşitul micilor fermieri! Veniti din mai multe judete, oamenii dormeau în șube, pe jos, în parcarea Pieţei Victoriei!”

„Azi-noapte, după emisiune, m-am oprit în Piata Victoriei sa vorbesc cu ciobanii care mă rugaseră să-mi povesteasca ce mafie le vrea sfârşitul micilor fermieri! Veniti din mai multe judete, oamenii dormeau in șube pe jos în parcarea Piata Victoriei! Le-am promis că voi spune public ce reclamă şi că voi transmite si la guvern! Am şi făcut-o deja!”, scrie, pe Facebook, Anca Alexandrescu.

„I-am rugat însă să nu se lase manipulaţi politic pentru că în această perioadă toti sunt în goană după voturi! Mi-au vorbit despre o mafie care e mână în mână cu oamenii din minister, din ANSVSA, din rândul medicilor veterinari şi a autorităţilor locale. O mafie care declară mai multe capete pe hârtie ca să încaseze subvenţia şi apoi împart banii! Mi-au vorbit despre monopolul „regelui ciobanilor”, un anume Andreşoiu, care îi are la mână pe toţi, care taie şi spânzură! Vă rog şi pe voi, cine mai are informaţii, să-mi pună la dispoziţie pentru că vreau să-i ajutăm pe aceşti oameni! Sunt oameni cinstiţi, care vor să trăiască şi să muncească!”, scrie realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare