„Firma de pază de la spitalul Sf. Pantelimon ar aparţine interlopilor din zonă, iar unele cadre medicale angajate ar fi căsătorite cu mafioți locali” (solidnews.ro)

„Un clan de interlopi a dat buzna cu săbii, topoare şi bâte în Spitalul Pantelimon din Bucureşti, punându-i în pericol pe bolnavi şi medici. Au răscolit saloanele, iar agenţii de pază, depăşiţi de situaţie, nu i-au putut opri. După ce au creat panică şi au distrus aparatură medicală, interlopii au dispărut până să vină poliţia. Iosefina Pascal a prezentat informații noi cu privire la cazul interlopilor care au devastat Spitalul Pantelimon”, scrie solidnews.ro.

„Se pare că poliția ar fi știut cu două săptămâni înainte că ar urma un eveniment violent la Spitalul Sfântul Pantelimon, cel mai probabil o răfuială între clanuri. Bizar este că firma de pază contractată de spital aparține interlopilor din zonă, iar unele cadre medicale angajate ar fi căsătorite cu astfel de mafioți. Reglarea de conturi dintre clanurile interlope ar fi pornit de la vânzarea unei mirese. Au existat informări despre posibilul conflict și chiar plângeri depuse de persoanele agresate, dar autoritățile nu au acționat la timp.

Prim-adjunctul Inspectoratului General al Poliției Române, domnul Mirițescu, a intrat în direct ieri la un post de televiziune și a recunoscut că poliția avea știință despre activitățile ilegale ale clanurilor interlope din zone, care se ocupau de proxenetism. Mirițescu a spus că mafioții din zonă nu fac parte din clanuri, ci din simple familii, părând să ia apărarea infractorilor. Pe Internet apar informații despre clanurile interlope din România, de la zonele de influență ale fiecărei „familii” și până la activitatea acestora, iar poliția rămâne indiferentă în fața infracțiunilor grave săvârșite de mafioți”, scrie solidnews.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare