Marius Horia Țuțuianu (PSD): PNL și Nicolae Ciucă amenință stabilitatea politică a României pentru interese personale?

Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu afirmă că PNL și președintele său, Nicolae Ciucă, iau în considerare ruperea Coaliției de guvernare, nemulțumiți de faptul că PSD nu a susținut o lege care i-ar permite președintelui Iohannis să candideze la Senat pe lista PNL iar această atitudine este nu doar riscantă, ci pune în pericol stabilitatea politică a țării.
  • ”PNL și Nicolae Ciucă amenință stabilitatea politică a României pentru interese personale?

Se pare că PNL și președintele său, Nicolae Ciucă, iau în considerare ruperea Coaliției de guvernare, nemulțumiți de faptul că PSD nu a susținut o lege care i-ar permite președintelui Iohannis să candideze la Senat pe lista PNL.

Această atitudine este nu doar riscantă, ci pune în pericol stabilitatea politică a țării.

Într-un context internațional complicat, marcat de războiul din Ucraina, este esențial ca România să rămână pe un parcurs politic previzibil și sigur. PNL, prin decizia sa, pare dispus să sacrifice acest echilibru doar pentru a servi intereselor unei singure persoane.

  • Este aceasta o decizie corectă pentru România?

PSD atrage atenția că destabilizarea guvernării nu afectează doar imaginea PNL pe plan intern, ci are implicații serioase și la nivel internațional. Orice dezechilibru politic în România ar putea fi folosit de forțe externe care nu au interesele țării noastre la inimă.

În ciuda acestor provocări, PSD rămâne angajat să guverneze responsabil, să asigure alegeri libere și corecte, și să mențină România ferm ancorată în valorile Uniunii Europene și ale spațiului euro-atlantic”, spune Țuțuianu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare