„De ochii electoratului şi în prag de alegeri, dă bine să se vadă că PSD şi Marcel Ciolacu se luptă cu PNL şi cu Iohannis. Marcel și Nicu ne iau iarași de proști, ei fiind înțeleși, chezaș avându-l pe Klaus, să mai fure statul și țara încă un mandat!”, scrie jurnalistul Cătălin Pena

„Țațo, e prea pe de tot indignarea de fațadă a lui Nicolae Ciucă după ce Marcel Ciolacu și-a pus colegii din conducerea PSD să voteze, în unanimitate, pentru respingerea în Parlament a legii prin care Iohannis ar avea dreptul să candideze din funcția de președinte pentru un loc de senator”, scrie jurnalistul Cătălin Pena pe activenews.ro.

„Hai, bre, Marcele, chiar era nevoie să-i pui la vot, când puteai să le spui, la o bere, că așa ai hotărât de ochii lumii?

Sau, mai corect, că înțelegerea de a mai sta încă cinci ani la putere cu PNL, cât durează mandatul președintelui, presupune și recunoștința pentru Iohannis care v-a adus la guvernare, dar de ochii electoratului dă frumos să vă opuneți.

Iar, prin spate, îl puneți pe Florin Iordache, supranumit Ciordache, ăla cu Ordonanța 13, să comande Consiliului Legislativ să dea peneliștilor soluția, fără a mai trece mizeria prin Parlament?

Iar lui Toni Greblă de la AEP și slugilor de la BEC să se facă că deliberează îndelung?

Țațo, eu știu una și bună! Că Marcel și Nicu ne iau iarași de proști, ei fiind înțeleși, chezaș avându-l pe Klaus, să mai fure statul și țara încă un mandat!

Țațo, mor, dacă nici acest DOCUMENT al Consiliului Legislativ, condus de Florin Iordache, nu-i convinge pe compatrioții mei, care mai au mintea la ei, că Marcel, Nicu și Klaus își bat joc de poporul român, lucru pentru care au bătut palma de multă vreme. Pe încă cel puțin patru ani.

Țațo, adevăratele țațe sunt chiar stricații ăștia trei. Să mor dacă te mint, țațo!”, scrie jurnalistul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare