Iohannis tocmai ce a pierdut a doua casă, în instanță: Îi ia și banii încasați de la Raiffeisen (dcnews.ro)

Jurnalista Diana Tache a dezvăluit o informație de ultim moment, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră, de la DC News TV, alături de analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, scrie dcnews.ro.

”S-a judecat recursul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe povestea cu casele. Și decizia este că se respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta reclamantă Bașta Rodica, care e împreună cu familia Iohannis. Practic, ÎCCJ a respins recursul lui Baștea și se poate trece la executare! Practic, a pierdut definitiv a doua casă! Îi ia și casa, și banii! Se confirmă teza domnului Ciuvică! Este important să subliniem: A spus, domnul Ciuvică, că până astăzi influența domnului Iohannis a fost la cote bune, iar de astăzi gata!”, a spus Diana Tache.

”Casa o pierduse deja de ani de zile, din 2017, dar au făcut recurs. Atunci, Carmen Iohannis era într-o asociere cu niște americani, pe nume Bașta. Și au făcut tot felul de suprarecursuri, supracasație până acum. Dar decizia este decizie încă din 2017”, a spus Mugur Ciuvică.

”Și îi ia casa domnului Iohannis?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

”Practic, s-a confirmat! Îi ia casa și banii, respectiv chiria pe care a încasat-o de la Raiffeisen”, a spus Diana Tache.

”Da, chiria pe care a încasat-o de la Raiffaisen niște ani de zile, pentru că după ce a venit sentința nu a mai luat, dar este vorba despre anii de dinainte”, a spus Mugur Ciuvică.

”Este vorba despre spațiul închiriat de către bancă”, a intervenit Diana Tache.

”Pot fi câteva sute de mii de euro…”, a replicat Bogdan Chirieac.

”Sunt 260.000 de euro”, a spus Diana Tache.

”Împărțit la doi… deci 130.000 de euro”, a spus Bogdan Chirieac.

”Am vaga impresie că va plăti familia Bașta întreaga sumă”, a spus Mugur Ciuvică.

”Informația este bună. De aia o fi plecat în America (n.red. Klaus Iohannis, vizită la New York)?”, a spus Bogdan Chirieac.

”Dar dincolo de asta, cum foarte corect se spunea, influența se terminaseu, vorba domnului Băsescu, însă campania electorală a fost confiscată de dorința domnului Iohannis de a conduce și lista PNL de la București. După ce a condus România două mandate, vrea să conducă și o listă (n. red de candidați la parlamentare de la PNL), unde? Pe București!”, a mai spus Diana Tache.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare