Ciolacu: Eu nu o să fiu un preşedinte ca Iohannis

Marcel Ciolacu spune că nu va fi Klaus Iohannis: „Eu nu o să fiu cu PNL-ul în gură și cu înjurături la adversarii politici ai PSD-ului”, scrie jurnalul.ro.

Ciolacu a fost întrebat, la Realitatea TV, dacă are vreun preferat pentru conducerea PSD, dacă va ajunge la Cotroceni și cine ar fi mai potrivit, Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose.

„Toți foștii președinți au vrut să lase pe cineva. Moștenire. Niciunul n-a reușit. Cred că colegii mei au maturitatea de a lua decizia cea mai bună. Așa cum au luat-o și cu mine. Sunt un pic invidios pentru că, dacă voi ajunge la Cotroceni, voi fi un pic invidios pe viitorul președinte, fiindcă eu, totuși, las un partid schimbat în bine. Un partid reprimit în toată familia europeană, un partid respectat, un partid care e condus pe alte principii, fără datorii. În schimb, vestea rea, eu nu o să fiu Klaus Iohannis. Eu nu o să fiu cu PNL-ul în gură și cu înjurători la adversarii politici ai PSD-ului. Să știe foarte bine colegii mei, că eu nu o să fac aceleași greșeli pe care le-a făcut actualul președinte”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă se ceartă des cu Grindeanu și cu Tudose, Ciolacu a răspuns: „Suficient. Discutăm abordări. Nu avem certuri personale”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare