Ciucă: „Înțelegeri politice între mine și Marcel Ciolacu nu mai există”

În cadrul celei mai recente ședințe a Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal (PNL), liderul formațiunii politice, Nicolae Ciucă, a oferit o declarație cu adevărat incisivă, marcând un moment de turnură în relațiile dintre PNL și partenerul de guvernare, Partidul Social Democrat (PSD). Cuvintele sale au subliniat o deteriorare treptată a încrederii între cele două formațiuni politice, în special în urma unor delarații care au lăsat între ele un gust amar, scrie realitatea.net.

„Am spus la începutul ședinței. Din acest moment, tot ce înseamnă înțelegeri politice între mine și Marcel Ciolacu NU MAI EXISTĂ”, a declarat Ciucă, subliniind o ruptură clară în parteneriatul de guvernare.

Acest mesaj vine în contextul unor declarații recente ale premierului Marcel Ciolacu, pe care Nicolae Ciucă le consideră mai degrabă electorale decât strategice, desfășurând astfel premisele unei neîncrederi profunde.

„După acest ultim gest la care am fost martori în ultimele zile, eu nu mai am încredere că premierul Ciolacu acționează altfel decât electoral. Am spus ultim, pentru că de-a lungul timpului au mai existat gesturi care au săpat încrederea în cadrul acestui parteneriat”, a spus Nicolae Ciucă.

Un punct central al retoricii lui Ciucă s-a bazat pe discuțiile ratate privind comisarul european pentru România, unde premierul a negociat fără să consulte PNL. De asemenea, acesta a menționat un acord anterior privind pensiile pentru cadrele militare, care nu a fost respectat de către Ciolacu. Aceste situații sugerează nu doar o disfuncționalitate în cadrul coaliției, ci și o gestionare defectuoasă a acțiunilor politice esențiale.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare