Ana Birchall: „Nu avem nevoie de mimi în fruntea ţării. Prea repede uităm că Mircea Geoană nu a facut altceva toată viața lui decât să colecționeze funcții, poziții, influență. Bine, și vreo trei ceasuri de lux de la Marian Vanghelie”

„Președintele României ar trebui să conducă țara ca un manager eficient. Vi se pare că domnul din poză ar putea să facă acest lucru? Mircea Geoană vrea să fie președintele României, cel care răspunde cu bunăstarea și progresul oamenilor și al țării. Prea repede uităm că Mircea Geoană nu a facut altceva toată viața lui decât să colecționeze funcții, poziții, influența. Bine, și vreo trei ceasuri de lux de la Marian Vanghelie”, scrie, pe Facebook, Ana Birchall, candidat independent la prezidenţiale.

„A mimat niște roluri, fără să demonstreze vreodată eficiența și rezultate.

Mare “MIM” la NATO, mare ”MIM” al onestității când negocia cu interlopi în momente critice din politică, mare ”MIM” ca președinte PSD.

Un om cu multe funcții și zero rezultate.

Cum ar putea fi România condusă de acest om? Nici nu vreau să-mi imaginez un astfel de scenariu!

Unii analiști spun ca eu, Ana Birchall, îl pot concura sau combate pe Mircea Geoană. Că putem fi comparați ca experiență diplomatica, relații internaționale, studii.

Nu mă onoreaza această comparație!

Eu întotdeauna am fost profesionistă și eficientă în funcțiile pe care le-am ocupat și în îndeplinirea obiectivelor pe care le-am stabilit.

Am condus Ministerul de Justiție într-una dintre cele mai agitate perioade din existența sa și am promovat și adoptat legi care și astăzi ne apară de corupție, atâta timp cât sunt aplicate.

Am consolidat parteneriate strategice internaționale pe parcursul celor 20 de ani de activitate cu o seriozitate și o eficiență de care sunt extrem de mândră.

Am luptat pentru apărarea intereselor energetice ale României cu rezultate remarcabile.

Am promovat și adoptat legi care prevăd înasprirea pedepselor pentru fapte de corupție, violatori, traficanți de droguri sau recuperarea banilor furați românilor, ca să dau numai căteva exemple!

M-am luptat singură cu cei care încercau să mă defaimeze și să mă denigreze cu informații false, deși ținta vizată era Mircea Geoană, și am câștigat în fiecare instanță de judecată.

Unde era marele om de stat, marele lider, atunci? Ascuns într-o vizuina, ca un laș!

Așa că NU, nu mă onorează comparația cu contracandidatul meu.

El mimează un rol, eu sunt asumată în tot ceea ce fac.

De aceea am avut și voi continua să am rezultate.

Pentru că nu joc un rol. Nu incerc să promit ceea ce nu sunt.

Prefer să fac lucruri și să-mi demonstrez competența, profesionalismul și responsabilitatea prin rezultate.

Ceea ce face orice manager eficient. Ceea ce face orice om de stat!

România crește prin oamenii muncitori și de bună credință.

Care au nevoie de un președinte autentic, eficient.

Nu de un MIM în fruntea țării!”, spune Birchall.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare