„Pandemia de Ciclon” (activenews.ro)

„Trompetele sistemului, indiferent de poziția lor în presă sau printre „influenceri”, au în comun încercarea subversivă de a ne face pe toți să ne simțim VINOVAȚI. Că plouă, că există inundații, că e secetă, că se propagă virozele, că se distruge bariera de corali, că pe planetă se poartă războaie, că drogațiii produc accidente pe șosele, categoric, orice se întâmplă, e numai și numai  din vina noastră!”, scrie, pe activenews.ro, jurnalista Alis Popa. 
„Deci ar trebui să ne simțim toți cu musca pe căciulă, pentru că halim carne, bem lapte, ne încălzim cu lemne, circulăm cu mașina și așa mai departe.
Iar stilul ăsta aburitor de a arunca felina decedată în ușile oamenilor obișnuiți produce și niște efecte. Grave. În ce sens?
În sensul că, în timp, concertat, se deplasează accentul de la DATORIA INSTITUȚIILOR și a reprezentanților acestora, remunerați din bani publici, de a rezolva problemele, la DATORIA POPULAȚIEI de a da ascultare instituțiilor, de a se supune, de a plăti dări, de a se lăsa SUPRAVEGHEATĂ ȘI CONTROLATĂ, de a ține gura închisă etc., pentru ca toate neajunsurile, reale sau inventate, să dispară ca prin magie!
Cu alte cuvinte, de aceea există probleme, fiindcă populația e rebelă și nu vrea să execute ce i se cere. Controlezi populația, controlezi și problemele! Tare, nu?”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare