Marius Constantin Budăi (PSD): Cât timp am avut onoarea să ocup funcția de ministru al Muncii m-am bătut pentru ca pensiile seniorilor să crească

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi declară că, atât timp cât a avut onoarea să ocupe funcția de ministru al Muncii s-a bătut pentru ca pensiile seniorilor să crească. Astăzi intră în vigoare măsura care prevede creșterea pragului până la care nu se impozitează pensiile de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, atât pentru pensiile din sistemul public, cât și pentru cele militare, anunță Budăi.
  • ”La mulți ani tuturor părinților și bunicilor noștri, astăzi, de “Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”!
Cât timp am avut onoarea să ocup funcția de ministru al Muncii m-am bătut pentru ca pensiile seniorilor să crească, pentru eliminarea acelui plafon de 9,4% din PIB, pentru dispariția inechităților din sistem! Lucruri pe care le-am reușit cu sprijinul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, prim-ministru al României!
  • De asemenea, astăzi intră în vigoare măsura care prevede creșterea pragului până la care nu se impozitează pensiile de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, atât pentru pensiile din sistemul public, cât și pentru cele militare.
Continui să lupt pentru părinții și bunicii noștri din calitatea mea actuală de deputat în Parlamentul României!”, spune Budăi.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare