Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, la ceremonia depunerii jurământului de către studenții din anul I ai Academiei „Ștefan cel Mare”

Secretarul de stat Adrian Dupu a participat, astăzi, la ceremonia depunerii jurământului de către studenții din anul I ai Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, cu ocazia începerii anului universitar, la invitația ministrului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Adrian Efros.
”Ați ales un viitor care presupune dedicare și multă responsabilitate. Vă felicit și vă doresc ani de studiu cu succese și cariere strălucite în slujba apărării și siguranței Republicii Moldova”, le-a spus studenților, secretarul de stat al DRRM.
La ceremonie au mai participat rectorul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, Dinu Ostavciuc, alături de numeroși studenți și absolvenți.
  • Anul trecut, DRRM a finanțat un proiect important de digitalizare a bibilotecii Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI în urma căruia cele peste 7 000 de titluri de carte, literatură științifică și cercetare, articole din reviste, pot fi ușor accesate.

Totodată, proiectul contribuie la procesul de instruire și educare, precum şi la activitatea de cercetare, a studenţilor și cadrelor didactice.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare