Cozmin Guşă: Viorel Hrebenciuc, zis „guzganul rozaliu”, paraditor de meserie, își exersează talentele alături de Ciolacu. Face cuplu cu Toni Greblă!

„Despre Viorel Hrebenciuc s-a scris excesiv de mult după 1989, dar, atenție, prieteni, nu i s-a putut reține nici măcar o singură faptă bună pentru România. Hrebenciuc este un sforar extrem de bine adaptat mediului românesc, apropo și de porecla „guzganul rozaliu” (guzganul se adaptează reped). În acest fel a căpătat și faima de aranjor, dar să știți că în materie de jocuri și strategii electorale a dat-o în bară de fiecare dată când a încercat. Istoria va reține pentru posteritate doar contribuția lui la victoria lui Clotilde Armand, în anul 2020, în urma cărei contribuții Viorel a și intrat la pușcărie. Dobitocii ce populează mediul de putere românesc au reînceput să-l cultive după ieșirea lui din penitenciar; la câtă minte au aceștia, ei chiar îl consideră un guru pe Hrebenciuc”, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă.

„În acest fel, acum un an a ajuns și în preajma lui Marcel Ciolacu. Arma secretă a „guzganului rozaliu” s-a numit Dănuța Budeanu, care e partenera de viață a lui Hrerbenciuc Jr., după ce acesta a divorțat sau a fost divorțat de o frumoasă tânără actriță, cu care are copil. Viorel Hrebenciuc mai avea un atu de negociere la nivel politic, în persoana sociologului Marius Pieleanu-Avangarde, dar și-a pierdut acest atu acum, din pricina scandalului SNSPA. Probabil beneficiind de naivitatea șefului AEP, Toni Greblă, pe care Hrebenciuc îl invocă ca fiind partenerul său, a promis că poate să fie util făcând treburi murdare pe la BEC (Biroul Electoral Central), în principal contra Dianei Șoșoacă și a lui Mircea Geoană. De ultimul Ciolacu se teme că, ajungând în turul doi, va lua bătaie de la fostul secretar general adjunct al NATO, iar de Șoșoacă Ciolacu vrea să scape în beneficiul lui Simion, care e programat, conform planurilor PSD-iste, ca să fie Vadimul lui Ciolacu pe modelul cu Iliescu din anul 2000.

Luni, acum 4 zile, partidul România Renaște și partidul SOS România și-au depus listele de semnături de susținere pentru parlamentare, iar la PSD a ieșit mare scandal, pentru că BEC-ul nu le-a putut invalida SOS-ului și RR-ului semnăturile. Vinovat a fost găsit Hrebenciuc, care nu s-a ocupat în mod corespunzător de blocarea acestor depuneri de semnături. Azi, Geoană și Șoșoacă își depun listele cu semnături de susținere, dar de data asta pentru prezidențiale, iar Hrebe’, repet, care îl invocă mereu pe Toni Greblă că se află în cuplu cu el, a promis că va reuși să îi blocheze și pe Geoană, și pe Șosoacă, refuzându-le atâtea semnături câte trebuie pentru a-i aduce sub numărul valid de 200.000. Poate reușește, poate nu. Oricum, treaba a transpirat prin acoperiți SRI de la BEC, eu am și expus-o public ieri (Hrebenciuc și Greblă, contra Șoșoacă! Ce zic SRI și Parchetul General?! – Solid News), iar Hrebe’ e acum în dificultate. Se pare, din informațiile pe care le am, că Toni Greblă ar fi fost avertizat destul de dur să nu se bage într-o asemenea combinație. Am zis la început că Hrebenciuc e paraditor de meserie; mai adaug că este specializat în paradirea președinților PSD – Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta ar putea confirma ușor ceea ce sugerez eu aici. Atenție, Ciolacu se poate înscrie și el pe lista lui Hrebe și, cum arată lucrurile în momentul ăsta, eu cred că doar norocul îl mai scapă pe Marcel de la Buzău”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare