Ioana Bran, despre căderea Guvernului PSD: Iohannis a vrut Guvernul său

Deputatul PSD Ioan Bran a declarat, marți, că guvernarea se câștigă prin vot, afirmând că instalarea Guvernului Orban ține mai puțin de jocul democratic și mai mult de implicarea partizană a președintelui Klaus Iohannis.

”Am spus acest lucru de mai multe ori public sau la televizor: guvernarea se câștigă prin vot, nu la „masa verde”. (…) Problema schimbării guvernului nostru și a instalării cabinetului Orban ține mai puțin de jocul democratic și mai mult de implicarea partizană a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor. Președintele Iohannis a făcut tot ce a putut pentru a avea din nou „guvernul său”, a declarat Ioana Bran, pe Facebook.

Ioana Bran a afirmat că  președintele Iohannis a atacat continuu PSD, deși ar fi trebuit să fie un moderator imparțial al spațiului politic.

”Nu a avut niciun proiect de țară, deși, dacă țineți minte, în primul an al mandatului său a spus că lucrează la un astfel de proiect. A intrat în campania pentru al doilea mandat având un singur obiectiv: dărâmarea guvernului PSD. Președintele nu propune nimic românilor, nu intră în confruntări la televiziune, are o singură direcție de comunicare: război cu PSD. Și spune acest lucru cu o ușurință uimitoare. Cum să fii în război cu un partid, cu membrii și cu simpatizanții săi!?…”, a adăugat social-democrata.

Deputatul PSD a susținut că pentru români vor urma zile grele.

”Pentru români s-ar putea să urmeze zile grele, pentru că opoziția și adevăratul ei conducător, actualul președinte, sunt pregătiți să oprească reformele începute de noi. Să nu uităm că PNL este un partid din care face parte și PDL. Și nu cred că românii au uitat tăierile de pensii și salarii din perioada guvernului Emil Boc (astăzi, liberal!) sau închiderile de spitale. Sau terenurile de sport în pantă din mediul rural”, a precizat Ioana Bran.

Ioana Bran a afirmat că PSD are de dus la bun sfârșit o campanie prezidențială și trebuie să fie mai atent ca să nu mai ajungă în situația de a fi trădat.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare