Război public între Daniel Constantin și Dan Voiculescu. Acuzații reciproce halucinante!

În ultimele săptămâni, la Antena 3, s-au derulat o serie de știri și reportaje despre parlamentarul PNL Daniel Constantin, cel care în trecut a fost președintele partidului PUR al lui Dan Voiculescu și colaborator apropiat. Deși i-a fost solicitat de mai multe ori să răspundă la acuzațiile implicate de trustul lui Voiculescu, Daniel Constantin a preferat tăcerea până acum. Însă, în această dimineață, parlamentarul a făcut următoarea postare pe Facebook, postare din care rezultă ilegalități de care este acuzat Dan Voiculescu, în replică la cele de care a fost acuzat Daniel Constantin, scrie solidnews.ro:

„Hărțuirea asupra mea și șantajul la conducerea PNL continuă.
Voiculescu Dan, prin angajatul Ciuvica Mugur îmi adresează întrebări care denotă o lipsă elementară de cunoaște a funcționarii relațiilor comerciale (si a legislatiei), lucru neașteptat pentru cineva care pretinde ca predat economia la ASE.
Răspund de fiecare dată când sunt întrebat deschis la orice întrebare oricat de penibilă ar fi ea!
De această dată lansez provocarea angajatului Ciuvică să adreseze același tip de întrebare angajatorului Voiculescu Dan în oglindă
1. Pentru casa în care locuiește de 3.000 mp desfășurați a platit Voiculescu Dan TVA? Mai exact concubina Voiculescu Elena (nu este soție) a plătit TVA?
2. De unde a avut Voiculescu Elena 9 milioane de euro (cunosc exact ce spun) pentru a construi acest palat in mod premeditat pe numele domniei sale astfel încât să nu fie executat de ANAF?!
3. Așa cum mie mi-a făcut plângere la ANAF să demonstrez proveniența veniturilor să ne așteptăm ca Ciuvică Mugur să îi facă aceeași plângere și doamnei Voiculescu pentru a arăta obiectivitate și transparență?
4. Avionul privat achiziționat in trecut pe firmă (ca și mașinile societății mele) a fost purtător de TVA? A fost folosit acest bun al firmei în interes personal în vacanțele lui Voiculescu Dan? (#eustiu)
Răspund punctual la întrebări așa cum am răspuns în ultimii 10 ani tuturor plângerilor formulate de acești delatori penibili la DNA, Parchet, ANI, ICCJ.
1. Tranzacțiile imobiliare între societățile comerciale se fac prin taxare inversă și nu sunt purtătoare de TVA (legislație de ani de zile, verificabila online cu un search pe Google).
2. Mașinile societății achiziționate în sistem de leasing sunt purtătoare de TVA și fiecare plată lunară evidențiază acest lucru.
Răspund și suplimentar pentru transparență! Mașinile societățile sunt două și nu trei după cum urmează
– WV Passat an de producție 2017
– Jeep Grand Cherokee an de producție 2018
Oricând vă ofer aceste mașini la prețul pe care îl invocați în mod mincinos și denigrator de 110.000 euro!
Opriți șantajul, PNL nu este șantajabil de persoane din spatele unui trust de presă care doresc să impună în continuare oameni și decizii în statul român!
PS – Aștept în continuare invitația în studiourile A3 să discutăm așa cum spuneam despre averi ascunse, bani ilegali, delațiunea ca mod de viață și mai nou despre relații comerciale între societăți!
PPS – @AdiUrsu – ca informare
“Şantajul
Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.”
#eustiu
PPP S – După 10 ani de hărțuire în toate formele posibile (o să le detaliez în perioada următoare), am decis să nu mai tac. Pentru sanatatea familiei mele, dar mai ales pentru a elimina șantajul exercitat de atâția ani de zile de Voiculescu Dan asupra liderilor politici cu scopul a obține foloase personale în mod direct sau indirect!
Amenințarea, șantajul și hărțuirea sunt fapte penale și justiția o să-i pedepsească pe toți cei care au cauzat daune, unele iremediabile, în toți acești ani!
#eustiu”
Sursele Solid News au comunicat că acest conflict dintre cei doi foști colaboratori a degenerat atât de mult încât, de la nivelul conducerii Antena 3, Nicolae Ciucă a fost amenințat că, dacă nu-l execută politic pe Daniel Constantin, dându-i satisfacție lui Dan Voiculescu, atunci partea editorială a trustului Intact va fi orientată în campanie împotriva prezidențiabilului PNL și a partidului.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare