Deschiderea noului an universitar pentru studenții înscriși la Facultatea de Teologie, într-un cadru festiv, în prezența secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu

Aula „Regina Maria” a Universității de Stat din Moldova (USM) a fost, ieri și astăzi, gazda unor evenimente de o importanță deosebită. Deschiderea noului an universitar pentru studenții înscriși la Facultatea de Teologie a avut loc într-un cadru festiv în prezența secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu. 
Deschiderea noului an universitar pentru studenții înscriși la Facultatea de Teologie, la programele de studii de licență și master, și la Facultatea de Kinetoterapie, a avut loc într-un cadru festiv, în prezența secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, a Preasfinţitului Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, a rectorului Universității de Stat, Igor Şarov, a rectorului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Liviu-George Maha, precum și a directorului Institutului de Educație Fizică și Sport a USM, Viorel Dorgan, alături de profesori universitari, părinţi duhovnici – îndrumători spirituali ai studenţilor.
Facultatea de Teologie și-a deschis porțile anul trecut la Universitatea de Stat din Moldova, înfiinţată ca o extensie a Universității „Alexandru Ion Cuza” din Iași. Totodată, programul de master „Pastorație și Viață Liturgică” la care studenții USM au posibilitatea să-și aprofundeze cunoștințele teologice dobândite pe parcursul anilor, a fost lansat în anul 2023, ca urmare a acordului semnat între USM și Universitatea din București.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare