Fostul ministru Oprea: „Profesionalism” marca PNL – minerii sunt blocați în mină așteptând un simplu act de dreptate

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Radu Ștefan Oprea, a atras atenția, miercuri, pe Facebook, că PNL „este în incapacitate de a mișca lucrurile” asta pentru că deși au trecut două zile, liberalii nu au fost în stare să scrie un simplu document despre restructurarea ministerelor. 

„Profesionalism” marca PNL.De abia astăzi va fi prima ședință de Guvern. A guvernului – jucărie al lui Iohannis. Lucru demonstrat ieri, când Ludovic Orban nu a existat, ci doar Iohannis prezent la patru ministere, comportându-se ca un copil egoist și râzgâiat care strigă bătând din picior: jucăria este numai a mea, nu o împart cu nimeni!

Rămâne totuși întrebarea: ce căuta candidatul Iohannis la Interne și Externe, ministerele cu responsabilitate în organizarea alegerilor? Asta o fi România normală? Eu tare mă îndoiesc ca aceasta mai seamănă a democrație. Însă, #tristă este incapacitatea PNL de a mișca lucrurile. Înainte de moțiune, laitmotivul PNL a fost reforma ministerelor. Și iată că au trecut două zile și nu au fost în stare să scrie un simplu document. Între moțiune și ziua învestiturii, ar fi avut suficient timp să o conceapă. Unde sunt specialiștii mult clamați? Poate la ministerul dezvoltarii, unde calculează o grindă”, a scris Radu Ștefan Oprea pe Facebook.

Fostul ministru a atras atenția că noul Guvern PNL nu a rezolvat nici situația minerilor blocați în subteran. 

„Și în tot acest timp, minerii sunt blocați în mină așteptând un simplu act de dreptate. Din păcate, #GuvernulDăncilă nu a putut să-l adopte în perioada de administrare (conform Constituției). În cursul discuțiilor purtate, am transmis susținerea noastră pentru cauza lor.

Hai la muncă, lasați campania electorală!

P.S. pentru aducere aminte, postez pentru comparație patru poze: Jucăriile Iohannis 1.0 – 2.0. Nu vad nicio îmbunătățire”, a conchis fostul ministru pentru IMM.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare