Ciucă, atac dur la PSD după decizia CCR privind-o pe Diana Şoşoacă: ”Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții”

”Principiul fundamental al liberalismului este libertatatea. Libertatea fiecarei persoane de a decide propria soartă. Libertatea de a alege. Libertatea de a sancționa prin vot comportamentul antidemocratic al celor care le cer votul”, a scris, pe Facebook, liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, după decizia CCR în cazul Dianei Şoşoacă.

”Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții”

”În democrație nimeni nu are dreptul să priveze românii de libertatea lor de a decide prin vot. Am câștigat acest drept la Revoluția din 1989. Doar cetățenii sunt cei care trebuie să respingă prin vot orice atitudine și comportament care atentează la democrație. Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat.
Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții. Românii vor ieși la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politică și economică așa cum vrea acum.
Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională.
O Cortină Roșie de Fier va cădea asupra României.
Românii au o vorbă: de ce îți e frică, nu scapi! PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2!”, conchide candidatul liberal.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare