Mihai Tudose: E amnezie sau disperare pe la PNL prin curte? Sau deja se caută variante de justificare a eșecului ostașului-erou-nerecunoscut?

Președintele Consiliului Național PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, spune Mihai Tudose se întreabă duminică, după reacțiile PNL la respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă, dacă este amnezie sau disperare pe la PNL prin curte sau deja se caută variante de justificare a eșecului ostașului-erou-nerecunoscut?
  • ”Amnezia ca doctrină. Acum un an, în mai 2023, un maaaare lider (!) PNL, Alexandru Muraru, declara prețios că va începe demersurile pentru scoaterea AUR în afara legii. Acest demers lui i se părea foarte democratic….

PSD-ul prin vocea Președintelui Marcel Ciolacu s-a poziționat ferm împotriva acestui derapaj… Acum, când Curtea Constituțională a luat o decizie intens discutată, aceeași ,,personalitate” liberală urlă că PSD ucide democrația…

E amnezie sau disperare pe la PNL prin curte? Sau deja se caută variante de justificare a eșecului ostașului-erou-nerecunoscut? Măcar un pic de inteligență era necesară…

Și mai multă atenție la ce ați ,,mâncat” în trecutul nu prea îndepărtat!

Deci, poate își aduce aminte Muraru-PNL cum promova o lege pentru un om sau cum scotea partide în afara legii…. Nu Murarule, nu PSD și Ciolacu sunt de vină pentru eșecul vostru!

Voi decontați toate boacănele făcute în pandemie, toate jongleriile din energie, toate prostiile puse în PNNR…

Dar când amnezia devine o chestie doctrinară….

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare