Liviu Alexa: „Proştilor, pensiile speciale nu vor pica niciodată. Fiindcă securiştii şi magistraţii şantajează Sistemul cu forţa lor, lăsată să crească prea mare. O dată la câţiva ani, politicul sau Statul Paralel le cere să mănânce rahat cu polonicul în câte o chestiune delicată, dar merită, pentru uber-privilegiile pe care le au”

„Proşti suntem cu toţii. Proşti cu spume. EI, gulerele albe din Justiţie, politică, servicii, câştigă din banii noştri sume atât de mari, că li se blocheaza cardurile şi li se rup buzunarele. Pentru EI, nu sunt probleme cu punctele de pensie, cu recalculari, EI nu asteapta legi noi si reforme, EI primesc MEREU totul pe tava, recalculat si indexat, castiga in instanta privilegii si sume exorbitante pe post de compensatii, caci EI isi impart si fac propria dreptate”, scrie jurnalistul Liviu Alexa, conform solidnews.ro.

„Proştilor, pensiile speciale nu vor pica niciodată. Fiindcă securiştii şi magistraţii şantajează Sistemul cu forţa lor, lăsată să crească prea mare.

99 la suta din populatia Romaniei nu stie sa explice ce e aia Curtea Constitutionala a Romaniei, cum se aleg magistratii supremi ai tarii si ce fac ei efectiv acolo.

De aia, judecatorii CCR scapa 99 la suta din timp de ochii presei si de gura opiniei publice, fiindca s-au invatat sa fie ermetici.

Nimeni nu stie cat lucreaza, cum isi fac datoria, cui dau socoteala. Sunt Supremi.

Judecatorii constitutionali au iesit insa acum la rampa cu una grea, delicata. O data la cativa ani, politicul sau Statul Paralel le cere sa manance rahat cu polonicul in cate o chestiune delicata, dar merita, pentru uber-privilegiile pe care le au.

E datoria mea de jurnalist de investigatii sa va arat aici, pe Strict Secret, probabil cel mai citit newsletter din Romania, cum emanatii astia politici, caci toti sunt cu ghidon politic, si multi acoperiti, au devenit niste MAGNATI ai Justitiei incasand sume COLOSALE ca indemnizatii de la CCR (o medie de 40 000 de lei pe luna) pe care le “intregesc” prin cumulare cu pensiile lor speciale puturoase EXORBITANTE (o medie de 40-42 000 de lei pe luna). In fapt, multi dintre cei de mai jos care compun CCR duc acasa din banii romanilor circa 100 000 de lei PE LUNA.

Presedintele CCR Marian Enache a incasat pe 2023 o pensie de 57 000 de lei pe luna.

Va dati seama cat se face pensia asta dupa “reforma”?

Dar sa ii luam pe rand si la rand pe cei ce au comis sambata cel mai grav atentat la democratie de dupa 1989 incoace.

Nota: Mandatul unui membru al Curții Constituționale a României este de 9 ani, unii dintre membrii actuali fiind aleși pentru perioade mai mici, deoarece înlocuiesc alți judecători care au decedat sau au renunțat la mandat înainte de expirarea acestuia.

Asadar, tovarasii astia incaseaza in 9 ani de mandat la CCR milioane de euro din cumularea indemnizatiilor si pensiilor speciale. FIECARE, da?

Marian Enache, presedinte CCR – a incasat cumulat 250 000 de euro pe 2023, o medie de 21 000 de euro pe luna!

Ciochina Mihaela – judecator CCR, a incasat cumular 200 000 de euro in 2023, o medie de 16 500 de euro pe luna.

Cristian Deliorga – judecator CCR a incasat cumulat 275 000 de euro pe 2023, o medie de 23 000 de euro pe luna! Uitati-va la veniturile din pensie!

Bogdan Licu – judecator CCR – a incasat cumulat pe 2023 circa 183 000 de euro, adica o medie de 15 000 euro pe luna.

Laura Iuliana Scantei – judecator CCR. Doamna Scantei ia cam 7000 de euro pe luna de la CCR, dar are peste un milion si jumatate de lei imprumuturi date in nume personal cabinetului sau notarial. Foarte incetosat totul!

Stan Gheorghe – judecator CCR, pare tare sarac in comparatie cu restul. Asa amarat cum e, ia 7000 de euro pe luna indemnizatie de la CCR, are o pensie speciala de rahat de 5000 de euro si un mic dar de nunta de 90 000 de euroi!

Livia Stanciu – judecator CCR. “Cruella” Curtii, personaj sulfuros, cel mai bogat magistrat din Romania: stati jos, sa nu picati! In 2023, matusa Stanciu a cascavalit cumulat 460 000 de euro!!!!, adica o medie de 38 000 de euro pe luna!

In conturile bancare, mai are niste “maruntis” de 360 000 de euro!

Elena Tanasescu – judecator CCR abia are dupa ce bea apa, duce aproape 10 000 de euro pe luna acasuca!

Varga Atilla – judecator CCR, no, si din parcea udemere, draghe cititoriii, domnu’ Oti duce hozo un mizilicush ge 14 000 de oiro pe luna, che are numa egy pensie kici de nici septe mii de oiro lunar, abe are dupe ce sa isi ieie kenier acasa!

Vedeti de ce va cer sprijinul financiar pentru 49 de lei amarati pe luna? Fiindca vreau sa raman liber de compromisuri si sa scriu pentru voi CE TREBUIE. Presa romaneasca e in corzi, nimeni nu mai sta in Romania la 11 noaptea sa faca genul ACESTA de articole.

E mai usor ca jurnalist sa “publici” comunicatele venite de la PSD si PNL si USR si AUR platite din banii partidelor si cu “informatiile” pe care EI vor sa le inghiti”, scrie Liviu Alexa.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare