Cozmin Guşă: CCR, instituţia care a siluit democraţia românească; judecătorii CCR, doar niște unelte ale Sistemului, bine ținuți în frâu prin dosarele lor de șantaj legate de trecutul lor cețos, iar decizia în cazul Dianei Şoşoacă nu are nicio bază legală

„CCR (Curtea Constituțională a României) ca personaj colectiv ar fi trebuit să fie „Omul Negru” al zilei. Este instituția prin care s-a reușit siluirea democrației românești în aceste zile, mai precis sâmbătă, la fel ca și în ultimele două decenii, o instituție prin care Statul Paralel și-a exercitat puterea în mod samavolnic. Până în 2007, când a fost devoalată procedura de șantaj la adresa judecătorilor Curții, operat atunci de către celebrul Florian Coldea, la ordin american, pentru salvarea lui Băsescu de la suspendare, opinia publică n-a putut percepe mecanismul de lucru al CCR, adică unul bazat pe șantaj. Apoi au fost și alte prilejuri infamante, mai ales cele de neanchetare a fraudelor la alegeri în mod repetat și s-a înțeles și mai bine că judecătorii CCR sunt doar niște unelte ale Sistemului, bine ținuți în frâu prin dosarele lor de șantaj legate de trecutul lor cețos”, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă.

„Puteți citi azi cel puțin două analize, vi le recomand pe cele ale lui Liviu Alexa (Liviu Alexa: Cazul Sosoaca e deja un precedent. Viitorul Romaniei arata sumbru. Se stia despre decizia CCR cu multe zile inainte – Solid News), respectiv Răzvan Savaliuc (Savaliuc: Eliminarea lui Șoșoacă a fost dictată de oameni din serviciile secrete. Ciolacu e pierzător, avantajați Ciucă și Geoană! – Solid News), care încadrează foarte bine personajele de la CCR, din diverse unghiuri. Ei bine, ultima ispravă a acestor judecători CCR, anume de eliminare a Dianei Șoșoacă din alegeri, este și cea mai gravă, deoarece, în mod evident, nu are bază constituțională, dar, dacă ar fi să analizăm fiecare judecător în parte dintre cei nouă, ați observa lesne că problemele lor de dosar îi împiedică să fie integri, cum de fapt au fost propuși de către partide doar la comanda securiștilor ce sunt deținătorii dosarelor de șantaj (atât ale judecătorilor, cât și ale liderilor politici), ați sesiza astfel că cei aleși să păzească respectarea Constituției sunt de fapt niște nevolnici prinși în insectarul deținătorilor puterii reale din statul român.

N-are rost să reiau nici măcar părțile infamante din CV-ul acestui Marian Enache, „Omul Negru” al zilei de azi, președintele CCR, eternizat la vârfuri puterii post-’89 din România. Au făcut-o deja alți confrați de presă și oricum le găsiți pe Internet. Îl descriu, însă, așa cum merită fiecare dintre ceilalți opt judecători, ca fiind un pseudo-judecător la o pseudo-Curte, dar un securist veritabil și în mod punctual, ca să vă conving că nu e deloc lucru curat cu el, notați că acest Marian Enache este tovarăș inclusiv cu celebrul Iulian Chifu, mâna dreaptă a lui Nicolae Ciucă premier și bănuit rezident important al serviciilor secrete românești. Acesta e doar un mic exemplu al legăturilor sale cu pădurile, adică ale lui Marian Enache, legături ce-l atestă ca fiind un securici”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare