Cozmin Gușă: „România de fapt nu mai e condusă, s-a dizolvat „de jure”, așa a şi fost posibilă eliminarea Dianei Șoșoacă. SUA-UE sunt nervoși, pentru că ei ne vor sclavi în SECURISTAN, dar cu păstrarea aparenței democrației, or CCR a acţionat „ciobăneşte”!”

„Scandalul național declanșat prin eliminarea Dianei Șoșoacă din alegeri este unul uriaș și e încă în creștere. Ieri am marcat două concluzii imediate: că se confirmă că România este Securistan, o țară ce nu mai este condusă prin respectarea legii, respectiv faptul că Diana Șoșoacă chiar avea șanse de turul 2 și atunci s-a decis suprimarea candidaturii ei. Problema mare de analizat este legată, însă, de conducerea statului român, pe care azi, prieteni goldiști, nu o mai putem identifica, tocmai pentru că nu mai există, nici măcar de iure, în mod limpede nici de facto”, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă.

„Puteți crede că Ciolacu sau Kelemen Hunor au putut impune decizia ilegală a judecătorilor CCR, propuși, într-adevăr, de către partidele lor? Să nu credeți asta, deoarece ați greși. Judecătorii CCR au fost mereu convinși să încalce Constituția doar prin dosarele lor de șantaj, adică șantaj la adresa lor, așa cum a demonstrat chiar Coldea în urmă cu circa 17 ani, când le făcuse rezumatul fărădelegilor pe o foaie de hârtie destinată lui Băsescu, foaie prezentată public, culmea, de către Mircea Geoană, căruia i-o furnizase, pentru utilitatea luptei politice, chiar șeful lui Coldea de atunci, anume George Maior, directorul SRI. Nici nu e cazul să vă mai dau și alt exemplu. Din acesta rezultă clar că avem de mult, mult timp găști în interiorul serviciilor secrete ce-și oferă serviciile, contra avantaje, imunitate și bani, celor pe care îi preferă sau, mai degrabă și recent, celor aleși de către diverse forțe externe, ce au interese în exploatarea potențialului românesc, cu precădere SUA, Franța, Marea Britanie sau, așa cum zicea în mod corect Diana Șoșoacă, chiar Israel. Da, da! Chiar atât de diversificată și periculoasă e această treabă, din acest motiv este și greu de identificat cu claritate.

Revenind la eliminarea Dianei Șoșoacă, vă rog să remarcați și faptul că iese la iveală că toți știau de mai mult timp că se va acționa contra șefei SOS, de la PSD-istul Dan Nica, până la primărașul Nicușor Dan, dar n-au zis sau n-au întreprins nimic. Păi dacă aceste două personaje secundare știau, ce să mai zicem despre cei de deasupra lor? M-a apucat scârba, și nu exagerez, văzând cum plâng cu lacrimi de crocodil, cică de mila lui Șoșoacă, dar mai ales de cea a pierderii democrației românești, toți acești știutori din politică, indiferent de culoare; de fapt, prieteni, ei se bucurau în sinea lor că scapă de Șoșoacă și de tirurile ei imparabile la adresa nelegiuirilor lor. Nici chiar ei nu știu acum cine a acționat la CCR, cine a executat crima perfectă contra democrației românești. De ce? Pentru că nici ei nu pot distinge între diversele găști de securiști ce manipulează puterea și în folosul cui o manipulează, iar de aici este evident ceea ce va anunțam încă din titlu, că România nu mai este condusă de facto. Domnește arbitrariul prin ceața căruia se exercită operațiuni de tip samavolnic.

Deși a fost weekend să știți că a fost activitate intensă pe liniile București-Washington-Bruxelles, deoarece în România s-a petrecut ceva nemaiîntâlnit în lumea euroatlantică, iar necazul lor, al euroatlanticilor, nu este că nu se respectă legea în statul nostru, ei chiar doresc  asta, în calitate de principali beneficiari ai ilegalităților, ca uzufructari ai statutului nostru de sclavi, dar, conform cutumei euroatlantice, Constituția trebuie încălcată, dar fără ca acest lucru să se observe, așa cum se face în țările lor, unde cetățenii sunt tot sclavi, dar se păstrează aparențele de democrație. Ori felul ciobănesc în care s-a acționat în România îi deranjează profund, deoarece îi expune și pe ei oprobriului din țările lor. Nu știu cum vor derula treburile în continuare în această campanie electorală (nu știu cu precizie, dar pot bănui), însă cu ocazia eliminării lui Șoșoacă din alegeri au dedus și „Înaltele Porți” că România nu este, de fapt, condusă. Prin urmare, să știți că s-a declanșat deja o competiție între granzii euroatlantici pentru preluarea frâielor puterii românești, deci vom asista de acum înainte la întâmplări fără precedent. Să vedeți acum ce bătălii vor fi în Securistan”, scrie Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare