„La CCR s-a instaurat regimul ayatollahilor. Imediat cum primesc o recomandare în plic, cenzorii de-acolo o execută cu prioritate. Nu mai contează că e absurd! Ce-a zis americanul e lege!”, spune analistul politic Dan Diaconu

„În Iran, pentru a putea candida la funcția supremă în stat, trebuie să treci „testul ayatollah-ului”. Nu-i un test în sine, ci este vorba de dreptul de veto al ayatollah-ului în cazul în care consideră că un anumit candidat nu este potrivit. Poate vi se pare ceva exagerat, dar dacă vom căuta justificarea, vom înțelege că Revoluția Islamică a proclamat un regim islamic unitar, astfel încât puterea ayatollahului este una cât se poate de justificată din acest punct de vedere. Fiind o societate monolitică în care instituția ayatollahului a fost acceptată de cetățeni, dreptul de veto al liderului religios suprem este cât se poate de justificat”, scrie, pe blogul său, analistul politic Dan Diaconu.
„Toată lumea înjură Iranul pentru că acolo n-ar fi democrație, cu toate că nimeni din Iran nu a clamat vreodată tradiția democratică. Mai mult, în cadrul Revoluției Islamice, tocmai împotriva unui regim așa-zis democratic s-a luptat. Desigur, șahul Iranului n-avea nici în clin nici în mânecă absolut nimic cu democrația, însă americanii îl considerau un democrat perfect. Să lăsăm însă Iranul de-o parte și să ne întoarcem la democrația noastră dâmbovițeană.

Absolut totul la noi capătă dimensiuni caricaturale. Democrația, desigur, nu face excepție. Începând cu alegerea lui băsescu și capitularea politico-militaro-ideologică în fața licuriciului, organizarea sistemului autohton a intrat în sfera directă a instituțiilor americane de forță. În timp ce nulitățile violatoare și ideologice de la Ștefan Gheorgiu cântă așa cum le dictează nulitățile de la Ambasada SUA, în teren se petrec abuzuri greu de imaginat. Abuzuri pe care le-am tot văzut.

În vremea lui băsescu, prin intermediul Generalului Izmană, s-a instituit un veritabil regim al coloneilor. Crâncena juntă de dreapta care a condus Grecia din 1967 până în 1974, pare a fi fost inspirația regimului băsescu. Doar că, în loc să dea o lovitură militară de stat, idioții noștri – îndrumați îndeaproape de licurici – s-au gândit să militarizeze civilii. Așa au ajuns colonei Kovesi, Turcescu și o târlă de alți indivizi care n-aveau de-a face cu armata, dar se bucurau că vor obține oarece bani suplimentari la pensie. Că, deh, dacă tot și-au ros oasele întru apărarea băsismului de partid și de stat, meritau și niscaiva bănuți speciali. Cum suntem în România, întreg regimul autohton al coloneilor a sucombat înainte de a începe să producă monștri. Și, din fericire, de produs a produs doar hohote de râs în fața penibilului situației.

Acum ne aflăm însă în fața unei situații mult mai grave. Regimul Marelui Mut Inutil pare a fi făcut tranziția noastră către un regim al ayatollahilor. Nu se mai ține cont de ceea ce-ar vrea oamenii, ci se face o filtrare a candidaților după modelul iranian. Ideea este că, în timp ce-n Iran filtrarea se face pentru a nu se strecura vreunul din cei 1%, 2%, hai 5%, care nu-s de acord cu Revoluția Islamică sau cu idealurile actuale ale statului iranian, la noi filtrarea se face ca nu cumva să se strecoare vreunul din cei 80%-90% din țara asta care nu-s de acord cu traiectoria criminală pe care-am fost înscriși. În cazul în care nu știți, atașamentul românilor pentru UE a scăzut sub 40%, în timp ce atașamentul pentru politica pro-Ucraina e sub 10%! Mica chichiță pe care n-o spune nimeni este că statul român ține secret ajutorul pe care-l dă Ucrainei nu pentru ca acesta să nu fie cunoscut de ruși, ci de propriul popor. Dacă ar afla suma care se papă în Ucraina, românul abrutizat de munca pe bani puțini ar pune mâna pe par. De-asta se ține totul secret!

Imensele deficite înregistrate în ultimii ani sunt cauzate exclusiv de jaful Bugetului în favoarea Ucrainei. Banii tot mai mulți pe care-i cere Ministerul Apărării sunt bani care merg în Ucraina. Echipamentele pe care le cumpărăm iau calea Ucrainei. Nici transformatoare nu mai avem în țară pentru că sunt trimise Ucrainei. Aici e povestea pe care conducerea superioară de stat o ține sub preș. Și aici e problema principală pentru care sunt izgoniți absolut arbitrar candidații la președinție care nu-s „pe direcție”.

O altă problemă pe care Ciolacu, Ciucă, Lasconi și ceilalți lachei politici nu vor s-o discute acum, în campania electorală, este legată de „pachetul de legi pro-LGBT”. Din nou avem o problemă spinoasă: mai bine de 90% dintre români se opun unui asemenea pachet legislativ, dar înțelegerea(de fapt ordinul primit din SUA) este ca acesta să fie introdus, cu prioritate, imediat după finalizarea alegerilor, cu complicitatea tuturor forțelor politice din Parlament.

Așadar, ce-avem noi aici? O cvasi-minoritate impusă din exterior care-a pus laba pe puterea din România, instaurând un regim al ayatollahilor la Curtea Constituțională. Imediat cum primesc o recomandare în plic, cenzorii jegoși de-acolo o execută cu prioritate. Nu mai contează că e absurd! Ce-a zis americanul e lege!

Am un gust amar aflând că a fost respinsă și candidatura medicului Răzvan Constantinescu. De data asta linșajul s-a produs la BEC. Pentru a se justifica, i-au anulat 120 000 de semnături. Orice om normal la cap își pune întrebarea ce idiot a făcut o asemenea lege? Care-i treaba? De ce trebuie să ai 200 000 de semnături și nu 20 milioane? De ce? Cum ai definit-o? La ce te-ai raportat? OK, trecând mai departe, sunt și eu curios să înțeleg cum a anulat BEC-ul respectivele semnături și cum de-au trecut ale lui Ciucă sau ale lui Lasconi? Cum de s-a făcut „minunea” asta de anchetă? Au specialiști în plastografiere, sau li s-a dat telefon de la Ambasadă să nu mai trimită ca CCR că proștii ăia dau decizia și abia apoi se prind că n-au cum s-o motiveze?

Întâmplător sau nu, Șoșoacă și Răzvan Constantinescu sunt singurii candidați care au o voce articulată împotriva Uniunii Europene, a Războiului din Ucraina și a Agendei LGBT. Așadar, singurii candidați de acest tip au fost eliminați pentru a nu cumva să se prindă electoratul că există o alternativă la toată mizeria care ni se aruncă în ochi zi de zi. În fapt aceasta e miza: dacă nu sunt candidați de o anumită orientare, asta înseamnă că orice subiect care nu-i convine ocupantului nu va deveni subiect de campanie electorală. Frumos, nu-i așa? Aproape că-ți vine să plângi!

Ceea ce trebuie să constatăm este un fapt cât se poate de simplu și, în același timp, îngrijorător: dacă regimul autohton coloneilor s-a prăbușit în derizoriu, actualul regim al ayatollahilor de la CCO(Curtea Constituțională a Ocupantului) are toate șansele să ne producă daune ireversibile. Ceea ce constat cu tristețe e că actuala Curte Constituțională, la fel ca cea din vremea lui băsescu, ne arată limpede că instituția în sine este una putredă, care ar trebui desființată. Nu e posibil ca niște politruci jalnici să ajungă să se amestece într-un asemenea hal în viața politică a țării, condamnându-ne la sărăcie și teroare. Din acest punct de vedere, nu mai avem decât o singură alternativă: LA PUȘCĂRIE CU JAVRELE DE LA CCR! Trebuie să vină un moment zero, o noapte a cuțitelor lungi, în care toți trădătorii care au pus umărul la subjugarea țării să ajungă acolo unde le este locul: după gratii!”, scrie Dan Diaconu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare