Mihai Weber, liderul PSD Gorj: ROMÂNIA: Pensia medie depășește 2.500 de lei, iar salariul mediu net trece de 5.000 de lei!

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, afirmă că Pensia medie depășește 2.500 de lei, iar salariul mediu net trece de 5.000 de lei!
Majorarea pensiilor și creșterea salariilor românilor generează creșterea nivelului de trai fără echivoc. În ultimii ani, economia țării a cunoscut o evoluție constantă, iar acest lucru se reflectă și în veniturile cetățenilor, fie că vorbim de pensionari sau de angajați.
Aceasta este preocuparea reală a guvernului condus de Marcel Ciolacu. În acest fel, România se aliniază țărilor europene, inclusiv prin intoducerea mecanismului care instituie salariul mediu european și în țara noastră.
De-a lungul guvernărilor PSD, au existat majorări salariale pentru TOATE categoriile de angajați, fie din sistemul bugetar, fie în privat.
În concluzie, creșterea pensiilor și a salariilor nu reprezintă doar statistici, ci un pas important către o Românie normală, unde cetățenii au acces la un trai decent și oportunități pentru un viitor mai bun!

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare