Fost ministru, despre Firea: A trebuit să vină Gabriela Firea primar general ca RATB să fie salvată, transportul în comun să înflorească și cei peste 11 mii de angajați să-și pastreze locurile de muncă

În Bucureşti, contrar statisticilor învechite muncesc şi călătoresc zilnic 4 milioane de oameni, spune fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, deputatul PSD Doina Pană.

“Pe vremea studenției mele, firma de transport în comun se numea ITB și asigura un transport decent. După Revoluție a devenit RATB și încet, încet a ajuns în pragul falimentului pentru că niciun primar general n-a considerat o prioritate transportul în comun.

stb angajatiA trebuit să vină Gabriela Firea primar general ca RATB să fie salvată și transportul în comun să înflorească datorită condițiilor oferite călătorilor.

Plus cei 11700 de angajați să-și pastreze locurile de muncă.

Ce-a făcut Gabriela Firea? A transformat RATB din regie în societate comercială STB și a alocat 474milioane de € pentru 830 mijloace de transport noi”, a scris Doina Pană pe Facebook.

Potrivit acesteia, 400 de autobuze noi Euro6 circulă deja iar în 2020 vor veni 130 de autobuze hybrid.

“100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze și 100 de tranvaie sunt în procedură de atribuire/ evaluare a ofertelor.Încă o dovada vie că „Omul sfințește locul”!

pana dancilaFelicitări, Gabriela Firea și la cât mai multe mandate! București-ul și bucureștenii au nevoie de un om ca tine!

Succes, Viorica Dăncilă în cursa prezidențială! Mandatul tău de premier arată că România și românii au nevoie de un om ca tine! Două femei cu totul speciale, pragmatice, cu dragoste și interes pentru mai binele celor pe care îi reprezintă! “, a conchis Doina Pană.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare