„Am ajuns să fim conduși de niște capete fără creier care nici măcar nu-și dau seama de penibilul în care se scaldă”, spune analistul politic Dan Diaconu

„Curtea Constituțională a Ocupantului mai există? Nu s-au sufocat de la flatulențele juridice pe care le-au dat în motivarea aia penibilă? Nu au pleznit de la bomba fâsâită de prost gust pe care au instumentat-o la comanda Plăvănașului cel Prost? Nu s-au sinucis de rușine? Încă mai ies pe stradă fără să-i scuipe lumea?”, scrie, pe Facebook, analistul politic şi economic Dan Diaconu.

„Ah, am uitat, sunt păziți ca „sfintele moaște”. Știe ocupantul să-și protejeze paiațele. Cât are nevoie de ele pentru că după …”, adaugă acesta.

El mai spune: „Ăștia de la CCR băunesc de inteligență! O asemenea motivare nu merge nici la grupa mică de la grădiniță. Auziți ce enormitate au putut să scoată: „doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă, în calitate de candidat la funcția de Președinte al României, pune la îndoială și desconsideră obligația de respectarea Constituției prin discursul său public referitor la înlăturarea unor garanții esențiale ale valorilor și opțiunilor fundamentale ale statului, respectiv calitatea de stat membru al UE și al NATO”.

Cu alte cuvinte, deștepții ăștia statutează ilegalitatea contestării apartenenței noastre la UE&NATO. După logica lor scrântită, ăia din Anglia nu aveau voie să facă Brexitul pentru că își înlăturau „garanțiile esențiale ale valorilor și opțiunilor fundamentale ale statului”. Băi fraților, mergeți bre la sapă că sunteți deștepți ca noaptea. Hai să facem o presupunere: dacă mâine UE sau NATO se desființează noi ce facem? Rămânem în ele deoarece așa au gândit-o niște unii cu capete pătrate din CCO(Curtea Constituțională a Ocupantului). Dacă, prin absurd, Rusia intră în UE, iar celelalte state părăsesc UE, România trebuie să rămână acolo? Dacă SUA părăsesc NATO și în NATO intră China, România trebuie să rămână acolo? Cum e isteților?

Nu mai vorbesc de faptul că motivarea nu face nimic altceva decât un proces de intenție. Șoșoacă putea spune la beție sau în glumă că nu respectă Constituția. Asta nu înseamnă că intenționează nu o respecte! Chestia asta o știe și un student în anul I la drept! Aceeași curte uită că băsescu, Ponta, Plăvanul și alții au avut intenția de a schimba Constituția. Din punctul lor de vedere asta e ilegal?

Am ajuns să fim conduși de niște capete fără creier care nici măcar nu-și dau seama de penibilul în care se scaldă. Trimiteți-i, frate, la vacă! Actuala motivație e o idioțenie în stare pură”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare