Marius Constantin Budăi: PSD Botoșani a validat listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților! Le mulțumesc botoșănenilor care ne-au transmis mesaje de susținere

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi anunță că PSD Botoșani a validat listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților!
  • ”Le mulțumesc botoșănenilor care ne-au transmis mesaje de susținere în ultimele zile și colegilor din organizația noastră care ne-au dat votul de încredere! De acum, toți candidații desemnați au datoria de a începe întâlnirile cu cetățenii pentru a-i informa despre oferta PSD și despre Planul pentru România al premierului Marcel Ciolacu.
Avem vești foarte bune pentru botoșăneni! PSD are soluții pentru a continua creșterile de venituri, construcția de autostrăzi, de spitale și scoli și pentru dezvoltarea activităților economice în toate regiunile țării. Județul nostru va fi conectat la rețeaua de autostrăzi a României prin drumul de mare viteză Botoșani-Suceava.
  • Vom beneficia de servicii medicale de înaltă calitate la Spitalul Regional de la Iași și vom avea sprijinul guvernului pentru finanțarea sutelor de proiecte de dezvoltare locală care sunt în lucru în toate orașele și comunele județului.
Ultimele săptămâni ne-au demonstrat din nou că PSD este partidul responsabil și factorul de stabilitate la conducerea țării. În timp ce PNL, USR, AUR se ceartă între ele pentru a da jos guvernul, premierul Marcel Ciolacu își face datoria și ia măsuri bune pentru cetățeni. Aceasta este diferența majoră dintre PSD și celelalte formațiuni. Prezența PSD în viitorul guvern este garanția stabilității economice și a creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață întreagă.
  • Iată pe scurt ce putem face în următorii 5 ani pentru creșterea veniturilor și a puterii de cumpărare:
1.⁠ ⁠Salariul mediu net va ajunge la 1.500 de euro, iar pensia medie la 810 euro;
2.⁠ ⁠Aplicăm salariul minim european. Salariul net din România nu va putea fi mai mic de 750 de euro pe lună;
3.⁠ ⁠Creștem veniturile prin reducerea taxelor pe muncă. La salariile sub 5.700 de lei, impozitul va fi redus de la 10% la 5%;
4.⁠ ⁠Sprijinim dezvoltarea profesională pentru salarii mai bune: vom acorda vouchere de până la 800 de euro pentru cursuri de calificare și vom avea peste 100.000 de elevi incluși în învățământul dual, pentru a învăța o meserie bine plătită;
5.⁠ ⁠Vom sprijini familiile tinere prin oferirea de credite, garantate de stat, cu dobândă subvenționată și fără comisioane.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare