Cristian Diaconescu îşi lansează, la Iaşi, oficial candidatura: Voi prezenta viziunea mea pentru viitorul României

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, îşi va lansa luni, la Iaşi, oficial candidatura ca independent la prezidenţiale şi îşi va face cunoscut programul electoral, scrie Agerpres.

„Pe data de 14 octombrie voi fi prezent în Iaşi pentru o serie de evenimente importante şi vă invit cu drag să îmi fiţi alături la lansarea oficială a candidaturii mele independente şi a programului electoral. Evenimentul va avea loc la ora 18,30, în Sala de Conferinţe a Grand Hotel Traian. Acesta este un moment esenţial pentru campania mea. Cu această ocazie voi prezenta viziunea mea pentru viitorul României”, spune, într-un anunţ postat pe Facebook, Cristian Diaconescu.

Totodată, el anunţă că, tot luni, la ora 09,30, va participa la Sfânta Liturghie organizată în faţa Catedralei Mitropolitane.

„Vă aştept cu căldură alături de mine, în aceste momente importante pentru candidatura mea ca independent, deoarece numai împreună putem scrie o nouă pagină în istoria acestei naţiuni”, este mesajul lui Diaconescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare