Tomac (PMP): În Parlament e nevoie de oameni pregătiţi şi dedicaţi; Ludovic Orban, cel mai bine pregătit candidat la prezidenţiale

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că în viitorul Parlament trebuie să intre oameni pregătiţi şi dedicaţi, iar România să fie condusă de „un adevărat preşedinte de dreapta”, scrie Agerpres.

Tomac afirmă că membrii Forţa Dreptei sunt conştienţi de miza bătăliilor politice de la acest sfârşit de an. Acesta a menţionat totodată că „adevărata opoziţie e în rândul Forţelor de Dreapta”.

„Tocmai de aceea vom face campanie de la om la om, de la român la român, astfel încât să convingem cât mai mulţi români să fie alături de noi. Adevărata opoziţie e în rândul Forţelor de Dreapta. Eu cred că umilinţa prin care a trecut România, umilinţa prin care trec cetăţenii români de ani de zile, trebuie să înceteze. Acest lucru se poate întâmpla dacă în Parlament vor intra oameni pregătiţi, dedicaţi, care iubesc această ţară, iar România va fi condusă de un adevărat preşedinte de dreapta care niciodată nu va îngenunchia, indiferent de împrejurări, în faţa PSD”, a declarat Eugen Tomac.

El a afirmat că Alianţa Forţelor de Dreapta reprezintă „cea mai onestă” şi „credibilă” alternativă politică.

„Dacă oamenii s-au săturat de minciunile PNL, dacă oamenii s-au săturat de agresivitatea şi încercarea partidului stat de a se menţine la putere, dacă oamenii nu mai suportă mediocritatea din politică şi discursul extremist, au o soluţie votabilă. Şi aceea este Alianţa Forţelor de Dreapta”, a afirmat Tomac.

În opinia sa, cel mai bun candidat care intră în bătălia pentru preşedinţia României este Ludovic Orban.

„Este de departe politicianul cel mai experimentat dintre candidaţii care au intrat în această competiţie, este deputat, a fost ministru, preşedinte al Camerei Deputaţilor, prim ministru în vremuri grele, şi a demonstrat că are capacitatea de a gestiona treburile publice şi interesele ţării în cele mai dificile momente. Este de departe candidatul cel mai pregătit pentru funcţia de preşedinte al României, în comparaţie cu toţi ceilalţi care fie se prezintă ceea ce nu sunt, fie nu au minimă experienţă pentru a îndeplini cea mai importantă funcţie în statul român”, a opinat Tomac.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare