Alexandra Presură: Sunt onorată să deschid lista candidaților propuși de PSD Dolj pentru Senatul României

Deputata PSD Alexandra Presură anunță că deschide lista candidaților propuși de PSD Dolj pentru Senatul României.
  • Ca de fiecare dată, PSD Dolj vine cu o listă echilibrată, cu oameni care au demonstrat politic și profesional, mai multe femei în zona eligibilă, dar și tineri, media de vârstă fiind 45 de ani, spune Presură.

”PSD Dolj a depus astăzi, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare de pe data de 1 decembrie.

Împreună cu președintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, cu primarul municipiului Craiova, doamna Lia Olguta Vasilescu și președintele CJDolj, domnul Cosmin Vasile, PSD Dolj a depus și un număr de 55.000 de semnături de susținere.

Sunt onorată să deschid lista candidaților propuși pentru Senatul României. Mulțumesc pentru încrederea acordată de-a lungul celor două mandate ca parlamentar PSD în Camera Deputaților și voi continua și din Senatul României să lupt pentru interesele județului nostru și ale tuturor românilor.

Ca de fiecare dată, PSD Dolj vine cu o listă echilibrată, cu oameni care au demonstrat politic și profesional, mai multe femei în zona eligibilă, dar și tineri, media de vârstă fiind 45 de ani.

Sunt convinsă că, împreună cu colegii mei, vom reprezenta interesele doljenilor cel puțin la fel de bine ca până acum și că vom continua dezvoltarea județului nostru”, spuen Presură.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare