Biletele pentru Les Films de Cannes à Bucarest, ediția a XV-a, sunt acum disponibile

Biletele pentru ediția a XV-a a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest sunt acum disponibile.

Les Films de Cannes à Bucarest  se va desfășura între 25 octombrie și 3 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco, Cineplexx Băneasa, Cinema Muzeul Țăranului și Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României.

Ediția de anul acesta îi are ca invitați speciali pe Kristin Thompson, renumit istoric de film, și Roberto Minervini, câștigător al Premiului pentru Cel Mai Bun Regizor în cadrul Un Certain Regard Cannes 2024. Cei doi vor fi prezenți în București pentru o serie de proiecții și evenimente speciale, inclusiv sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul și un masterclass susținut de Kristin Thompson la UNATC.

Secțiunea „Avanpremierele Toamnei” va aduce în fiecare zi din festival cele mai noi producții românești, proiectate la Cinema Muzeul Țăranului, în competiție pentru Premiul Publicului. Printre filmele prezentate se numără „Ink Wash”, “TATA”, “O familie aproape perfectă” și “Săptămâna Mare”.

Programul complet al festivalului este acum disponibil pe filmedefestival.ro, iar biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro și Cineplexx.ro (proiecțiile de la Cineplexx Băneasa).

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare