Mihai Tudose, despre relaţia cu PNL: Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a declarat marţi despre relaţia cu PNL că principala cauză a divorţului este căsătoria şi nu a fost lumea fericită. ”Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul”, a spus ironic Tudose, precizând că nu e nevoie de şedinţele coaliţiei şi că el nu a mai discutat cu liberalii.

”Ştiţi care este principala cauză a divorţului? Căsătoria. Asta e, nu a fost lumea fericită. Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul”, a spus Mihai Tudose, la sediul PSD, despre relaţia cu PNL.

 

Întrebat dacă mai discută cu cei de la PNL, Tudose a precizat că el, personal, nu mai discută.

Despre şedinţele coaliţiei, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a precizat că nu mai este nevoie de aceste şedinţe.

”La guvern funcţionează la guvern, coaliţia politică nu mai există, pentru că oamenii au fugit de acasă”, a arătat Tudose.

Tudose a comentat şi faptul că unele proiecte sunt blocate, precum cel al pensiilor militarilor. ””Aţi văzut declaraţia lor, că ceea ce îi mână în luptă acum este să blocheze, să facă, să dreagă. Asta înţeleg ei să facă. Mai sunt două luni”, a completat el.

Întrebat dacă se vor întoarce după alegeri liberalii, Tudose a spus: ”Să vedem cine dintre ei se mai întorc, câţi se mai întorc”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare