„Ne așteaptă o dictatură bolșevică, unde nu vom mai avea dreptul la libera exprimare și să fim patrioți în propria țară”, spune deputatul Daniel Ghiţă

Deputatul Daniel Ghiţă, care marţi şi-a anunţat demisia din PSD, scrie, pe Facebook, un text extrem de dur la adresa foştilor săi colegi din conducerea partidului, pe care-i acuză de corupţie şi de faptul că nu-i intersează absolut deloc dezvoltarea şi sprijinirea sportului în România, susţinând că ne îndreptăm cu paşi repezi spre o dictatură bolşevică.

„Sistemul bolșevic de a executa pe toți adversarii politici, cum a fost executată și Gabriela Firea, Diana Sosoaca, etc arată ca ne așteaptă o dictatură bolșevică, unde nu vom mai avea dreptul la libera exprimare și să fim patrioți în propria țară. Dacă nu furi și nu ești corupt, nu ai șanse! Mă iertați, ca nu pot să fur și să fiu corupt! De fapt PSD are nevoie în Parlamentul României de hoți, trădători, și corupți să puteți voi fura liniștiți, în timp ce moare țara de foame! Lupta continuă!”, a scris, printre altele, Daniel Ghiţă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare