La Braşov, singurul cort unde era coadă pentru a se semna în favoarea susţinerii unui candidat la prezidenţiale era cel al Dianei Şoşoacă, spune primarul George Scripcaru

Caravana Antena 3 CNN a fost în mai multe locuri din România, printre care și Brașov, scrie dcnews.ro.

Sâmbătă, caravana a ajuns în Braşov, unul dintre cele mai importante centre economice şi turistice ale României. Jurnalistele Mădălina Mihalache și Diana Tache, dar și analistul Mugur Ciuvică au vorbit cu oamenii pentru a vedea ce așteptări au de la viitorul președinte al României.

„George Scripcaru, primarul de la Brașov, ne-a explicat un fenomen foarte bizar, apropo de cum este Brașovul poziționat doctrinar. Atunci când s-au pus corturile pentru strângerea de semnături la Brașov, singurul cort la care era coadă permanent era cortul Dianei Șoșoacă. Nu mai este nimic cum știam, nu mai sunt lucrurile ca la carte”, a zis jurnalista Diana Tache.

„Este un amestec foarte bizar generat de nivelul scăzut al candidaților, al politicienilor zilei, al celor care vin să ceară votul oamenilor”, a zis Diana Tache la Miercurea neagră, emisiune difuzată pe DC News și DC News TV.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare