Natalia Intotero: A fost o mare onoare să fiu gazda Conferinței la Nivel Înalt pe Probleme de Tineret, Copii și Familie, desfășurată într-un loc emblematic al județului Hunedoara, Castelul Corvinilor

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost gazda Conferinței la Nivel Înalt pe Probleme de Tineret, Copii și Familie, desfășurată într-un loc emblematic al județului Hunedoara, Castelul Corvinilor. 
  • Conferință la Nivel Înalt pe Probleme de Tineret, Copii și Familie
”A fost o mare onoare să fiu gazda Conferinței la Nivel Înalt pe Probleme de Tineret, Copii și Familie, desfășurată într-un loc emblematic al județului Hunedoara, Castelul Corvinilor. Ne-au onorat cu prezența oficiali guvernamentali din România și reprezentanți la nivel de ministru din Benin, Bulgaria, Malta, precum și secretari de stat și directori generali din Polonia, Austria și Slovacia. De asemenea, am avut deosebita plăcere de a o primi pe doamna dr. Najat Maala M’jid, reprezentant special al Secretarului General al ONU pentru violență împotriva copiilor.
35 de ani de la semnarea Convenției ONU privind drepturile copilului și 30 de ani de la Anul Internațional al Familiei au fost marcate prin acest eveniment, care reflectă angajamentul Guvernului României de a îmbunătăți viața copiilor și familiilor noastre. Împreună cu colegii mei din Executiv, reafirm angajamentul de a reduce sărăcia, excluziunea socială și de a sprijini familiile vulnerabile.
  • În cadrul conferinței, am adoptat Manifestul privind Drepturile Copilului, Problemele Familiei și Tineretului, un document menit să inspire guvernele, organizațiile internaționale și comunitățile locale să construiască societăți reziliente, în care fiecare copil și fiecare familie să prospere.
Mulțumesc tuturor participanților pentru angajamentul și dedicarea de a contribui la aceste discuții esențiale!”, scrie Intotero pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare