“Șmecheria Nicușor Dan” este opera serviciilor, dar nu va folosi nimănui; un primar leneş, incompetent şi fără realizări se doreşte a fi transformat în agent electoral care aliniază după el candidaţii la prezidenţiale”, spune jurnalistul Ion Spânu

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat “șmecheria Nicușor Dan”, transformarea unui primar leneș, incompetent și fără realizări, într-un agent electoral ce aliniază candidații la prezidențiale, arătând cum vrea să profite Iohannis de pe urma acestui joc subteran, scrie solidnews.ro.

Nicușor Dan a fost un primar complet absent și incompetent, a fost reales deși nu a avut realizări notabile, iar acum este miezul alegerilor prezidențiale. Jurnalistul Ion Spânu este de părere că se apelează la Nicușor Dan ca o formă de recunoaștere a incapacității candidaților de a intra în acest război electoral, simțindu-se că este nevoie de acest aliat. Pentru că Ciolacu s-a aliat cu Piedone și împreună au sabotat-o pe Gabriela Firea, a ieșit primar de București Nicușor Dan. Acum, Marcel Ciolacu se așteaptă ca Nicușor Dan să-i întoarcă favoarea și să-i ofere lui voturile sale. Ciolacu nu mai are oameni în partid pe care să se bazeze, pentru că i-a înlăturat pe toți. Dacă voia să câștige electoral, ar fi trebuit să fie împotriva lui Nicușor Dan.

Tocmai din cauză că Marcel Ciolacu este slab, Klaus Iohannis și-a putut băga coada și în această strategie, organizând această mascaradă, în care Nicușor Dan pare un rege la care vin toți servitorii. Speranța lui Iohannis este că Nicușor Dan îl va sprijini pe Nicolae Ciucă. Nicușor Dan este mânuit de servicii și de structurile din SRI care se ocupă de viața politică. Primarul capitalei nu va fi de folos nimănui în această campanie, în pofida speranțelor lui Iohannis. Cu sau fără Nicușor Dan, Nicolae Ciucă nu mai are nicio șansă să ajungă în turul 2. Ciolacu se va duela în turul 2 fie cu George Simion, fie cu Mircea Geoană.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare