Cristoiu: Toate capitalele lumii civilizate merg spre descentralizare, Nicuşor Dan vrea centralizare, toată puterea la el; e un ceauşism de doi lei ceea ce vrea el

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat decizia lui Nicușor Dan de a organiza un referendum pentru centralizarea fondurilor Capitalei, considerând că aceasta influențează alegerile viitoare. De asemenea, el a subliniat importanța descentralizării capitalei, sugerând că Bucureștiul ar trebui să dezvolte cartiere autonome care să funcționeze ca orașe în sine. „Ceea ce vrea să facă Nicușor Dan este un un ceaușism de 2 lei”, a spus Nicușor Dan, în emisiunea lui Marius Tucă.

„Unu, nu are ce căuta referendumul în ziua aia, deoarece influențează alegerile. Nu, nici nu discut. Bun, al doilea lucru, eu am avut interviuri și data trecută, și acum cu candidați la prezidenție. Unul a fost cu Burduja. O problemă fundamentală în lumea de azi este descentralizare a capitalelor, nu centralizarea. Adică marea problemă în București este să faci marele cartiere, orașe în sine, ăla din Drumul Taberei să aibă tot. Deci ceea ce vrea să facă Nicușor Dan este un un ceaușism de 2 lei”, a declarat Ion Cristoiu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare