Maia Sandu: Votul la referendum ne va determina soarta pentru multe decenii înainte

Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat la alegeri prezidenţiale de duminică, a lansat un mesaj de mobilizare a alegătorilor pentru a participa în număr cât mai mare atât la scrutinul prezidenţial, cât şi la referendum, scrie Agerpres.

Ea a cerut electoratului să solicite la secţiile de votare două buletine de vot, nu doar pentru alegerea preşedintelui, ci şi pentru referendumul pentru modificarea Constituţiei, care ar urma să confirme parcursul european al Republicii Moldova.

„Eu vreau să fac un apel către cetăţenii Republicii Moldova. Dragi cetăţeni, ieşiţi la vot! În această duminică luăm două decizii importante pentru ţara noastră. Luaţi două buletine de vot! Votaţi la referendum şi alegeţi preşedintele Republicii Moldova pentru următorii patru ani. Votul nostru la referendum ne va determina soarta pentru multe decenii înainte”, a transmis Sandu.

Ea a adresat un mesaj şi cetăţenilor din diaspora.

”Dragi cetăţeni din diaspora, ştiu că vă faceţi griji pentru oamenii dragi rămaşi acasă. Ieşiţi la vot, pentru ca cei dragi de acasă să poată trăi în pace în continuare. Eu am votat, pentru că moldovenii trebuie să îşi determine soarta, nu alţii, nu banii murdari, nu minciunile, ci voinţa poporului. Eu am votat pentru ca Moldova să poată să se dezvolte în pace şi libertate, pentru ca Moldova să poată să îşi construiască viitorul pe care şi-l doreşte şi pe care şi-l construieşte. Ieşiţi la vot! Votul fiecăruia este important, nu este doar o ştampilă pe hârtie. Este cuvântul tău pentru soarta ta. Este alegerea pentru cum vei trăi începând cu ziua de mâine”, a afirmat Maia Sandu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare