Marius Constantin Budăi: PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cetățenii români!

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi afirmă că PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cetățenii români!
  • ”Astăzi premierul Marcel Ciolacu a prezentat Proiectul pentru România pe care îl propune în calitate de candidat la Președinție.

Ca fost ministru al Muncii și ca social-democrat apreciez că în centrul propunerilor sale pentru România se află creșterea veniturilor cetățenilor români și a nivelului de trai.

Marcel Ciolacu își propune ca în următorii 5 ani să aducă țara noastră în rândul primelor 45 de state din lume în privința dezvoltării umane și în rândul primelor 30 de state în privința calității vieții.

Dacă România va urma direcțiile strategice prezentate de Macel Ciolacu, până în 2029, salariul mediu brut din România va ajunge la 2.600 de euro/lună, salariul minim brut la 1.300 de euro/lună, iar pensia medie la 810 euro/lună.

  • Premierul Marcel Ciolacu mizează pe consolidarea clasei de mijloc, astfel încât, în următorii 5 ani să ajungem la 1,5 milioane de contracte de muncă la o valoare netă de 1.500 de euro/lună.

Nu este nimic exagerat în aceste obiective. Vă reamintesc că în doar trei ani, de la intrarea PSD în actualul Guvern, salariul minim a crescut cu peste 60% și va ajunge la peste 75% după majorarea la 4.050 de lei de la 1 ianuarie 2025. Pensia medie a crescut peste 70%, iar salariul mediu cu peste 40%. Astea nu sunt povești, ci date oficiale.

PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cetățenii români”, spune Budăi.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare