Andrei Guşă: „În 2024 asistăm, practic, la sfârșitul iluziei de democrație. Atât în SUA, cât și în Europa, în România și R. Moldova devine clar că voturile pot fi furate și că influențele străine, cel puțin la noi, sunt exercitate deja pe față. Candidații sunt eliminați fără nicio rușine și noi devenim părtași la această oligarhie generalizată, pentru că nu mai putem vorbi despre democrație, tocmai prin votul pe care-l exercităm, prin care validăm câștigătorii alegerilor”

„Republica Moldova poate să o ia pe un drum pro-european, însă în urma unui referendum asupra căruia planează un dubiu foarte mare de fraudă. Nu o să comentez influențele ruse sau cele sorosiste care sunt exercitate în Republica Moldova în mod evident și pe față. În schimb, am trei concluzii la cald după votul din Republica Moldova de aseară”, scrie, pe solidnews.ro, consultantul politic Andrei Guşă.

„În primul rând, propaganda își arată limitele. Pentru cei care nu știu, în Republica Moldova, Maia Sandu și echipa ei de sorosiști exercită o propagandă deșănțată și o cenzurare a celor care nu merg pe narativul oficial (acolo, televiziunile sunt închise de pe o zi pe alta; la fel și site-urile de rezistență împotriva Maiei Sandu sunt rase de pe o zi pe alta). Degeaba. Populația moldovenească nu s-a lăsat manipulată de propagandă și cetățenii au continuat pe drumul pe care ei au crezut de cuviință să meargă, și s-a văzut asta la vot.

În al doilea rând, în anul 2024 asistăm, practic, la sfârșitul iluziei de democrație. Atât în Statele Unite, cât și în Europa, România și Moldova devine din ce în ce mai clar că voturile pot fi furate și că influențele străine, cel puțin la noi, sunt exercitate deja pe față. Candidații sunt eliminați fără nicio rușine și noi devenim părtași la această oligarhie generalizată, pentru că nu mai putem vorbi despre democrație, tocmai prin votul pe care-l exercităm, prin care validăm câștigătorii alegerilor.

În al treilea rând, poate și mai grav e faptul că, fie că vrem, fie că nu vrem, fie că există propagandă rusă sau nu (și ea evident există), clar este că țările ca Moldova, dar și toate celelalte țări, din BRICS, văd Europa ca pe o adunătură de LGBT-iști. Fiți convinși că propaganda din Uniunea Europeană pro-LGBT a influențat și ea decizia moldovenilor care au votat împotrivă la referendum”, scrie Andrei Guşă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare