Nicolae Ciucă, discuţii informale, alături de Nicuşor Dan, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri: România are nevoie de un climat investiţional stabil şi de încredere

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că a discutat, într-un cadru informal, alături de primarul general al Bucureşti, Nicuşor Dan, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri. ”România are nevoie de un climat investiţional stabil şi de încredere, iar dialogul constant între autorităţi şi antreprenori este esenţial pentru a asigura acest lucru”, spune Ciucă.

 

”Alături de primarul Capitalei, Nicușor Dan, am discutat într-un cadru informal cu reprezentanți ai mediului de afaceri despre importanța unui cadru fiscal predictibil. Am reiterat că mediul de afaceri reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre și că debirocratizarea va rămâne o prioritate. România are nevoie de un climat investițional stabil și de încredere, iar dialogul constant între autorități și antreprenori este esențial pentru a asigura acest lucru”, scrie liderul PNL pe Facebook.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare