Ana Loredana Predescu: Deci moldovenii s-au culcat anti – europeni și s-au trezit pro- U. E. . Nimic despre pro-România!

Deputata Ana Loredana Predescu afirmă că moldovenii s-au culcat anti – europeni și s-au trezit pro- U. E. . Nimic despre pro-România!
”Deci moldovenii s-au culcat anti – europeni și s-au trezit pro- U. E. . Nimic despre pro-România!
Diferența fragilă venită din diaspora oricum nu este relevantă pentru voința moldovenilor și va îngreuna misiunea Maiei Sandu iubită mai mult de cei care trăiesc la București și în diaspora decât de cetățenii din interiorul țării după cum mi-au declarat prieteni care locuiesc în Moldova.
Având în vedere că le oferim cetățenia română și avantajele care decurg din asta, că de cel puțin 2-3 ani îi susținem masiv, de la energie electrică, gaz, până la donarea de microbuze școlare primăriilor din Republica Moldova deși la noi în țară elevii din rural încă merg mulți kilometri pe jos, mi s-ar fi părut firească la referendum în loc de mulțumiri și o întrebare legată de unirea Moldovei cu România!
Ar reprezenta o reparație istorică, urmare a ultimatumului dat României de Uniunea Sovietică în 1940 de a-și retrage în doar patru zile, cetățenii și armata pe teritoriul dintre Prut și Nistru, cunoscut ca Basarabia .
În al doilea rând ar constitui garanția menținerii parcursului pro -European al Moldovei și integrarea sa automată în U. E.
În al treilea rând am afla și cât de mult apreciază frații noștri de peste Prut ajutorul României”, spune Ana Loredana Predescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare