DOCUMENT Miza ascunsă a atacului declanșat de Becali la Ciolacu: Vânzarea fabricii de armament a latifundiarului, de la Vâlcea, care riscă să intre în insolvență!

Scandalul declanșat de George Becali, candidat din partea AUR în Parlament, cum ar fi că PSD și-ar fi propus să îl aducă pe Simion în turul doi, inclusiv atacul fără precedent la Marcel Ciolacu și introducerea lui Hrebenciuc în scandal, are un alt substrat – fabrica de armament din Vâlcea și o sumă de bani – 13 milioane de euro.Vânzarea fabricii de armament din Vâlcea, deținută de Becali, riscă să intre în insolvență în câteva zile (vezi documentul cu cererea de insolvență de la Tribulanul Vâlcea, ședință care va avea loc pe 5 noiembrie).

Acesta a declarat, marți, la Realitatea TV, că l-a sunat pe premierul Ciolacu pentru că a vrut să vândă fabrica de aramament și că acesta a întârziat tranzacția în valoare de 13 milioane euro, spunându-i că: ”a intervenit ceva”.

Miza ascunsă a scandalului declanșat de Becali (candidat AUR la Parlamentare), la adresa candidatului PSD la președinția României, Marcel Ciolacu, pornește de fapt de la o problemă pe care-o are latifundiarul din Pipera cu Uzina Mecanică Drăgășani SA, din județul Vâlcea.

  • Mai mult decât atât, la finalul intervenției pe subiectul Ciolacu-fabrica de armament, Becali îi și transmite un mesaj premierului: ”Daca cumva se gandeste (Ciolacu) sa faca vreo mizerie cu mine, încalc linia aia rosie.

Redăm mai jos intervenția lui Gigi Becali cu privire la aceste aspecte ce privesc discuțiile cu premierul Ciolacu și cu probleme legate de vănzarea fabricii de armament:

”Gigi Becali: L-am sunat de doua ori ca am vrut sa vand o fabrica, ca trebuia sa dea cancelarul lui de la Guvern 13 milioane de euro.

Am facut un precontract, am luat un avans si trebuia sa dea. Comisia Europeana a spus ca a dat ok-ul. Am spus ca am primit de la Bruxelles si au zis ca in urmatoarele zile se va convoca comisia de investitii si veti primi acordul sa vindeti fabrica.

Mi-au zis ca la 1 decembrie voi avea un raport care nu va fi negativ. Nu am primit nici pana acum un raspuns.

L-am sunat si i-am zis „vad ca ai numai Cambridge si Oxford, de ce esti mincinos”, i-am zis cancelarului. A zis ca a intervenit ceva. Pai trebuia sa spui ca a intervenit, nu sa treaca 3 luni si sa nu dai niciun raspuns. Esti mincinos. Cum sa conduceti voi tara?

Anca Alexandrescu: Despre ce fabrica este vorba?

Gigi Becali: Fabrica de armament de la Valcea. Am luat avansul, oameniii au inceput finantarea care era pana in 2023. Iar acum, din cauza cancelarului lui Ciolacu, iar negociez.

  • Becali: Sa iti spun inca ceva. Ca nu tin secrete. Daca cumva se gandeste (Ciolacu) sa faca vreo mizerie cu mine, încalc linia aia rosie.”, scrie realitatea.net

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare